طرز تهیه نوشیدنی برای; یک نوشیدنی گرم و فراوان در فصل سرد

[ad_1]

انوشیدنی ها نوشیدنی های محبوبی هستند که در فصول گرم و سرد سال همراه با قهوه و چای مصرف می شوند. دمنوش‌های گیاهی، برخلاف چای که فقط برگ‌ها را دم می‌کنند، می‌توانند حاوی ساقه، ریشه، دانه، پوست و میوه گیاه باشند. با آمدن هر فصل و میوه های خاص این فصل، می توانید از نوشیدن انواع دمنوش های گیاهی لذت ببرید.

نوشته مرتبط: Lenovo در اوج فروش رایانه های شخصی در سه ماهه سوم 2021 – Zomit

دمنوش یکی از دمنوش های مناسب پاییز و زمستان با رایحه بسیار مطبوع است. دمنوش دارای خواص غنی است و در تقویت معده، پیشگیری از سرماخوردگی، پیشگیری از سرطان، سلامت قلب، کاهش وزن و غیره بسیار مفید است. در ادامه این مطلب طرز تهیه نوشیدنی را با نکات و ترفندهای مهم مربوط به خشک کردن میوه و طرز دم کردن آن به شما کاربران عزیز معرفی می کنیم.

مواد لازم برای تهیه چای

برای خشک کردن: 4 قاشق غذاخوری
آب جوش: 2 لیوان
چوب دارچین: 1 عدد
آب نبات: به میزان لازم

نکات میوه

پایین

میوه یکی از میوه های خوشبو و بهشتی است که طعم و عطر بسیار مطبوعی دارد و خواص بی شماری برای بدن دارد. سرشار از ویتامین های A، B و مواد معدنی کلسیم؛ همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین، کربوهیدرات و لیپید است که برای سلامت قلب، معده و گوارش و آرامش اعصاب مفید است. این میوه در ایران در استان های فارس، اصفهان، کرمان و اردبیل تولید می شود. برای تهیه نوشیدنی بهتر است از انواع توت های زرد رنگ کاملا رسیده و سالم استفاده کنید.

طرز تهیه نوشیدنی برای

برای تهیه نوشیدنی خود ابتدا باید آن را به صورت زیر خشک کنید:

1- کندو را خوب بشویید و پس از خشک شدن، کندو را از داخل به دو نیم کرده و تخم‌ها را خارج کنید. سپس آن را با پوست بمالید.

2- تکه های رنده شده را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن خشک شود. سپس در سینی بریزید و یک تا دو روز روی اجاق گاز یا شوفاژ قرار دهید تا کاملا خشک شود.

3- وقتی خشک شد آن را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. هر چند ثانیه یکبار هم بزنید تا خوب پخته و قهوه ای روشن شود. مواظب باشید قهوه زیاد نپزد و تیره نشود، در غیر این صورت می سوزد و طعم آن تلخ می شود.

4- پس از خنک شدن در ظرف در بسته بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

منوش

یک فنجان آب جوش داخل کتری بریزید تا هر قاشق چایخوری خشک شود. یک تکه چوب دارچین را در قوری بگذارید و قوری را روی قوری در حال جوش قرار دهید. حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه صبر کنید تا نوشیدنی خوب دم بکشد و رنگ بگیرد. سپس در فنجان بریزید و در صورت نیاز با آب نبات سرو کنید. نوش جان

[ad_2]

Gabriel Osborne

شیطان متعصب توییتر. حشره پرشور اینترنت. مبشر وب. ماون آبجو. پیشگام موسیقی.

No images found in the media library. مقدمه‌ای بر یوتیوب و سایت بت: دنیای سرگرمی و شرط‌بندی آنلاین
No images found in the media library. معرفی مجله نیازمندی آسمونی: دریچه‌ای به دنیای فرصت‌ها
No images found in the media library. Discovering Money Exchange Services in Vancouver: Your Guide to Seamless Currency Conversion
No images found in the media library. Welcome to Arzsina: Your Trusted Currency Exchange in Port Moody
No images found in the media library. Introduction to Currency Exchange Coquitlam: Your Guide to Smart Financial Transactions
No images found in the media library. Fast and Reliable Money Exchange in Burnaby: Your Guide to the Best Services
تماس با ما