[ad_1]
انوشیدنی ها نوشیدنی های محبوبی هستند که در فصول گرم و سرد سال همراه با قهوه و چای مصرف می شوند. دمنوشهای گیاهی، برخلاف چای که فقط برگها را دم میکنند، میتوانند حاوی ساقه، ریشه، دانه، پوست و میوه گیاه باشند. با آمدن هر فصل و میوه های خاص این فصل، می توانید از نوشیدن انواع دمنوش های گیاهی لذت ببرید.
دمنوش یکی از دمنوش های مناسب پاییز و زمستان با رایحه بسیار مطبوع است. دمنوش دارای خواص غنی است و در تقویت معده، پیشگیری از سرماخوردگی، پیشگیری از سرطان، سلامت قلب، کاهش وزن و غیره بسیار مفید است. در ادامه این مطلب طرز تهیه نوشیدنی را با نکات و ترفندهای مهم مربوط به خشک کردن میوه و طرز دم کردن آن به شما کاربران عزیز معرفی می کنیم.
مواد لازم برای تهیه چای
برای خشک کردن: 4 قاشق غذاخوری
آب جوش: 2 لیوان
چوب دارچین: 1 عدد
آب نبات: به میزان لازم
نکات میوه
میوه یکی از میوه های خوشبو و بهشتی است که طعم و عطر بسیار مطبوعی دارد و خواص بی شماری برای بدن دارد. سرشار از ویتامین های A، B و مواد معدنی کلسیم؛ همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین، کربوهیدرات و لیپید است که برای سلامت قلب، معده و گوارش و آرامش اعصاب مفید است. این میوه در ایران در استان های فارس، اصفهان، کرمان و اردبیل تولید می شود. برای تهیه نوشیدنی بهتر است از انواع توت های زرد رنگ کاملا رسیده و سالم استفاده کنید.
طرز تهیه نوشیدنی برای
برای تهیه نوشیدنی خود ابتدا باید آن را به صورت زیر خشک کنید:
1- کندو را خوب بشویید و پس از خشک شدن، کندو را از داخل به دو نیم کرده و تخمها را خارج کنید. سپس آن را با پوست بمالید.
2- تکه های رنده شده را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن خشک شود. سپس در سینی بریزید و یک تا دو روز روی اجاق گاز یا شوفاژ قرار دهید تا کاملا خشک شود.
3- وقتی خشک شد آن را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. هر چند ثانیه یکبار هم بزنید تا خوب پخته و قهوه ای روشن شود. مواظب باشید قهوه زیاد نپزد و تیره نشود، در غیر این صورت می سوزد و طعم آن تلخ می شود.
4- پس از خنک شدن در ظرف در بسته بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
یک فنجان آب جوش داخل کتری بریزید تا هر قاشق چایخوری خشک شود. یک تکه چوب دارچین را در قوری بگذارید و قوری را روی قوری در حال جوش قرار دهید. حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه صبر کنید تا نوشیدنی خوب دم بکشد و رنگ بگیرد. سپس در فنجان بریزید و در صورت نیاز با آب نبات سرو کنید. نوش جان
[ad_2]