این ادویه ها پاستا را خوشمزه و متفاوت می کنند


پاستا یک غذای ایتالیایی و از آن دسته غذاهایی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد و با توجه به فرهنگ آشپزی مردم این منطقه در مکان های مختلف طبخ می شود.

این غذای خوشمزه و پرطرفدار در ایران به روش های مختلفی تهیه می شود و ادویه های استفاده شده در آن متفاوت است.

مواد لازم برای تهیه ادویه برای پاستا با گوشت و مرغ

فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری

فلفل: نصف قاشق غذاخوری

پودر سیر: نصف قاشق غذاخوری

آویشن پودر شده: نصف قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری

پودر پیاز: نصف قاشق غذاخوری

دارچین: نصف قاشق غذاخوری

تخم گشنیز: نصف قاشق غذاخوری

جوزندی: یک عدد

آیا sbz: عدد را بدوزید

گلپر: نصف قاشق غذاخوری

چاشنی کاری: نصف قاشق غذاخوری

زردچوبه: نصف قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل: نصف قاشق غذاخوری

میخک: یک چهارم قاشق غذاخوری

پودر علف لیمو: نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه چاشنی پاستا

همه مواد را آسیاب کرده و خوب مخلوط کنید. برای هر وعده پاستا می توانید از یک قاشق استفاده کنید.

این ادویه ها پاستا را خوشمزه و متفاوت می کنند

خواص ترکیبات ادویه

هر 100 گرم جوز هندی نیمی از نیاز روزانه شما به منیزیم را تامین می کند.

نعناع خشک به دلیل داشتن ویتامین C بالا برای تقویت لثه بسیار مناسب است.

استفاده از لیمو عمانی حدود 88 درصد از ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین می کند.

– فلفل سیاه هضم غذا را بهبود می بخشد و به همین دلیل یک عامل لاغری محسوب می شود.

گلپر آرامش بخش و حتی شادی بخش است.

کرفس سطح هورمون های استرس را در بدن کاهش می دهد.

– از دانه های گشنیز برای تصفیه خون بسیار استفاده می شود.

– فلفل سفید عملکرد کلی بدن را بهبود می بخشد و از برخی بیماری های دستگاه گوارش و سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند.

100 گرم دارچین تمام کلسیم مورد نیاز بدن را به شما می دهد.

ریحان خشک به دلیل داشتن منیزیم و کمبود چربی و کلسترول، جریان خون را در بدن تسهیل می کند.

آویشن برای کاهش چربی خون و فشار خون عالی است.

آهن و فیبر موجود در پودر سیر برای عملکرد روده ها و رفع یبوست مهم هستند.

زنجبیل یک ماده طبیعی قوی است که از گرسنگی و اشتهای زیاد جلوگیری می کند.

زیره رطوبت را از بین می برد و معده و کبد را تقویت می کند.

– 100 گرم پودر زردچوبه برای دو روز نیاز بدن را تامین می کند.

فلفل قرمز یک آنتی اکسیدان قوی است و رادیکال های آزاد را از بین می برد و به پیشگیری از سرطان، بیماری های قلبی عروقی و مشکلات کبدی کمک می کند.

پیاز سرشار از ترکیبات گوگرد قوی است که سلامتی را ارتقا می دهد.

منبع: عصر ایران


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم