طرز تهیه دونات خانگی; یه سورپرایز خوشمزه

تمامی مطالب این صفحه به دلیل مخالفت با قوانین جمهوری اسلامی ایران حذف شد.

این مطالب از سوی مدیر سایت تایید نمی‌شوند.

سلب مسئولیت: مدیر این سایت مسئولیتی در قبال محتوای این صفحه ندارد.

[ad_1]

حضرت علی (ع) فرموده‌اند: «مالی که از طریق شرط‌بندی به دست آید، حلال نیست.»

این پیام به دلیل هک شدن احتمالی صفحه است و توسط مدیر منتشر نشده است.

این سایت هیچ مسئولیتی را در مورد این محتوا نمی‌پذیرد.

فرقی نمی کند اهل کجا باشید، دوستداران دونات در سراسر دنیا برای خوردن این نان شیرین خوشمزه سر و دست می شکنند.

نوشته مرتبط: چرا عرضه سالانه بازی های Call of Duty به پایان رسیده است؟

دونات ها در بسیاری از کشورها طرفداران دو شیوع دارند و همین محبوبیت منجر به تهیه آن ها در اشکال و طعم های مختلف شده است. اگر شما هم از دوستداران دونات هستید با این دستور می توانید به راحتی برای خود و خانواده دونات های خوشمزه تهیه کنید.

عناصر:

آرد: پنج پیمانه

شرط‌بندی منجر به ضرر‌های مالی غیرقابل جبران خواهد شد.

محتوای این صفحه به صورت غیر مجاز منتشر شده است.

سلب مسئولیت قانونی نسبت به تمام مطالب درج شده در این صفحه.

تخم مرغ: 2 عدد

شکر: نصف پیمانه

کره: 80 گرم

شیر: نصف فنجان

وانیل: نصف قاشق چایخوری

نمک: کمی

طرز تهیه و دستور تهیه:

1. ابتدا برای تهیه مایه مایه 2 قاشق غذاخوری مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر داخل کاسه بریزید و در آن را ببندید و 15 دقیقه صبر کنید تا سفت شود.

. آرد را 3 بار الک کنید و نمک اضافه کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا رنگ کره روشن شود. حالا تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. خمیر مایه آماده شده را با شیر ولرم به توده اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا حدود 4 پیمانه آرد را کم کم اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یک دستی شود.

3. بقیه آرد را روی تخته بپاشید، خمیر را روی تخته بگذارید و ورز دهید تا به دست بچسبد. خمیر را باید حدود 80 تا 100 بار روی تخته بزنید. هر چه خمیر بیشتر روی تخته فشرده شود، نرم تر می شود.

4. خمیر را داخل کاسه چرب شده بریزید و با چاقو به شکل علامت + بتراشید. داخل سلفون بپیچید و با پارچه یا حوله بپوشانید تا ظرف گرم بماند. خمیر را حدود 40 دقیقه استراحت دهید.

5. خمیر را بردارید و دوباره ورز دهید تا خمیر پف کند. این کار از ترک خوردن خمیر در هنگام سرخ کردن جلوگیری می کند. دوباره روی تخته را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه به قطر یک سانتی متر پهن کنید. از کاتر دونات برای شکل دادن به خمیر استفاده کنید و آنها را جداگانه روی سینی فر قرار دهید. کیک های فرم گرفته را دوباره با همان پارچه بپوشانید. (دومین استراحت)

6. برای سرخ کردن دونات ها، روغن را در ظرفی بریزید و بگذارید با حرارت ملایم گرم شود. با استفاده از کاغذ پخت، دونات ها را داخل روغن بریزید. دونات ها باید در روغن شناور شوند. دونات ها را با قاشق روغن بزنید تا یک دست سرخ شوند. حتما دونات ها را روی حرارت ملایم کاملا بپزید. دونات های سرخ شده را روی توری یا دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

7. می توانید دونات های خود را با یک تکه شکلات حل شده یا پودر قند تزئین کنید.

در ایران، شرط بندی مغایر با قوانین کشور است و مجازات‌هایی همچون زندان برای آن پیش‌بینی شده است.

مدیریت هیچ مسئولیتی در قبال این صفحه ندارد.

مسئولیت استفاده از این مطالب به عهده خود کاربر است.

منبع: ایرنا

[ad_2]

Kellen Odom

مدافع رسانه های اجتماعی گیک غذا. کاوشگر. علاقه مندان به تلویزیون پیشگام بیکن افراطی. کل نینجا اینترنت. تنظیم کننده.

آشنایی با سایت شرط بندی و اهمیت آن در دنیای امروز
راهنمای کامل بازی پنالتی در سایت‌ های شرط‌ بندی
معرفی دانلود آیس: دنیای جدید سایت شرط بندی
معرفی دانلود جت بت برای آیفون: تجربه‌ای نوین در سایت شرط بندی
معرفی دانلود bc game: راهی نوین برای شرط بندی آنلاین
آشنایی با ثبت نام در مل بت: گامی به سوی شرط بندی آنلاین موفق
تماس با ما