غذاهایی که برای کنترل آرتروز باید از آنها پرهیز کرد


اگر سال ها استئوآرتریت دارید یا دارید، در رژیم غذایی خود تجدید نظر کنید. درست است که غذایی که می خوریم ما را درمان نمی کند، اما به محض اینکه مقداری از التهاب و در نتیجه درد خود را کاهش دهیم، احتمالاً برای ما مفید است.

به گزارش هلث لاین، آرتروز یک اختلال همراه با درد و التهاب مفاصل است که اگرچه انواع مختلفی از آرتروز وجود دارد، درمان آرتروز بر کاهش التهاب متمرکز است.

برخی غذاها معمولا باعث تورم دردناک می شوند و رژیم غذایی ممکن است آرتروز را درمان نکند، اما می تواند تورم را کاهش دهد. اگر سال ها استئوآرتریت دارید یا دارید، در رژیم غذایی خود تجدید نظر کنید.

درست است که غذایی که می خوریم ما را درمان نمی کند، اما به محض اینکه مقداری از التهاب و در نتیجه درد خود را کاهش دهیم، احتمالاً برای ما مفید است.

چه غذایی؟

محصولات لبنی می توانند بافت های اطراف مفاصل شما را تحریک کنند. جایگزین هایی مانند کینوا، عدس، گردو، توفو، لوبیا و اسفناج کمک کننده خواهد بود.

به خوردن شکر هم توجه کنید. خوردن شکر یک التهاب دردناک است که به ویژه برای افراد مسن مضر است.

به یاد داشته باشید که مکمل های غذایی برای افراد مبتلا به آرتروز بسیار مضر هستند. بسیاری از غذاهای آسیایی، مانند سس سویا، حاوی MSG هستند. سس های سالاد، سوپ های آماده، فست فودها و غذاهای آماده حاوی این ماده هستند که باعث احتباس آب و تورم می شود.

درست است که تنباکو بخشی از رژیم غذایی نیست، اما به یاد داشته باشید که افراد سیگاری بیشتر در معرض ابتلا به آرتریت روماتوئید هستند.

از نمک گرفته تا روغن هایی که می خوریم

شاید برایتان جالب باشد که بدانید نمک نیز برای شما مضر است زیرا می تواند باعث آرتروز شود. نمک برای همه افراد یکسان عمل نمی کند، اما تاثیر منفی بر روی اکثر افراد دارد.

چربی اشباع شده نیز باعث التهاب در مفاصل می شود. چربی اضافی نشانه بیماری قلبی است. بیشتر منابع چربی اشباع شده گوشت قرمز و غذاهای سرخ شده و فرآوری شده هستند.

روغن ذرت حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا 6 است و ما به اسیدهای چرب نیاز داریم، اما مقدار بیش از حد آنها می تواند باعث التهاب شود.

امگا 6 در روغن هایی مانند آفتابگردان، ذرت، سبزیجات، بادام زمینی، انگور و در محصولاتی مانند سس سالاد و سس مایونز یافت می شود.

کربوهیدرات های تصفیه شده مانند خمیر و نان، کراکر و غلات فرآوری شده هیچ یک از فواید اساسی تغذیه ای گندم را ندارند. کربوهیدرات های تصفیه شده باعث التهاب در بدن می شوند.

بد نیست بدانید غذاهای پخته شده در دمای بالا باعث پیری زودرس می شوند. به غذاهای سرخ شده با درجه حرارت بالا نه بگویید و التهاب را از بدن خود دور کنید.

هرگز شیرینی نخورید؟!

به یاد داشته باشید که صحبت در مورد التهاب این مواد به این معنی نیست که هرگز نباید آنها را مصرف کنید. اما بهترین راه حل برای شما این است که مصرف و اجتناب را تا حد امکان متعادل کنید.

با توجه به عوارض داروهای شیمیایی چه بهتر که با غذا درد خود را کنترل کنیم.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم