این صفحه به دلیل نقض قوانین ایران حذف گردیده است.
مدیریت هیچ مسئولیتی در قبال این صفحه ندارد.
مسئولیت استفاده از این مطالب به عهده خود کاربر است.
حلیم کشک یک غذای کدو حلوایی است که با طبخ آن به راحتی و ارزان می توان یک غذای خوشمزه و تمام کالری مورد نیاز برای یک روز پرمشغله را در اختیار شما قرار داد.
عناصر:
کدو تنبل یک کیلو
یک عدد پیاز بزرگ
سه عدد گوجه فرنگی
نعنا داغ و داغ
روغن به میزان لازم
شرط بندی در ایران طبق قانون جرم محسوب میشود و مجازات سنگینی در پی دارد.
این پیام به دلیل هک شدن احتمالی صفحه است و توسط مدیر منتشر نشده است.
این سایت هیچ مسئولیتی را در مورد این محتوا نمیپذیرد.
با ورود به دنیای شرطبندی، آینده مالی خود را به خطر خواهید انداخت.
این مطالب از سوی مدیر سایت تایید نمیشوند.
سلب مسئولیت: مدیر این سایت مسئولیتی در قبال محتوای این صفحه ندارد.
یک فنجان خامه
یک چهارم پیمانه گردو
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا کدوها را پوست بگیرید و حلقه ای برش دهید و در ظرف مناسبی بریزید و با شعله بسیار کم بخارپز کنید.
بعد از پختن کدو می گذاریم آب آن کاملا کشیده شود و سپس کاملا مخلوط می کنیم.
در مرحله بعد پیاز را نگینی خرد کرده با بوقلمون و فلفل در روغن تفت دهید و بعد از پخت سیر و گردوی خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
پس از تفت دادن پیاز داغ و سیر، کدو تنبل له شده را اضافه کرده و در روغن پیاز داغ تفت دهید و اجازه دهید کدوها کاملا طعم پیاز و سیر داغ را به خود بگیرند.
بعد از ده دقیقه پوره گوجه فرنگی را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و با آب گوجه فرنگی اجازه دهید تا مواد کاملا بپزند.
حضرت صادق (ع) فرمودند: «شرطبندی راهی برای هلاکت انسان است.»
محتوای این صفحه به صورت غیر مجاز منتشر شده است.
سلب مسئولیت قانونی نسبت به تمام مطالب درج شده در این صفحه.
بعد از اتمام آب گوجه فرنگی و اضافه کردن کدو حلوایی به کره، مواد را به همراه قابلمه داغ اضافه کنید و درب غذا را بگذارید تا به مدت 20 دقیقه روی حرارت بسیار کم بجوشد.
در مرحله آخر بعد از پخت حلیم کشک روی کدو را با نعنا، زنجبیل و کشک تزئین می کنیم.
منبع: به وقت صبح