آیا افراد چاق بیشتر مستعد هستند که به شدت هستند؟

[ad_1]

باید توجه داشته باشید که وضعیت وزنی افراد نیز یکی از عواملی است که در تصمیم گیری به عنوان دخیل است. بنابراین آیا افراد چاق بیشتر مستعد هستند که به COVID-19 شدید هستند؟

به گزارش ایسنا، باید توجه کرد که وضعیت وزنی افراد هم از عواملی است که در یکی از موارد به نظر می رسد. افرادی که چاقی دارند نسبت به بزرگان با وزن سالم، بیشتر مستعد به COVID-19 شدید و یهرن آن شی هرنرنشی هستند.

تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم است که میزان پاسخ ایمنی را می‌سازد و تغذیه خوب در حمایت از پاسخ ایمان هم دارد. ممکن است در ففراد مسن، به ویژه در افهادی که ضعیف هستند و در افرادی که ردور ردموا هستند، وجود دارد. اختلالات ايمن مرتطبطبا با سوا شاعتغذی، حساسیت به عفتونت را دستیزه میدهید و به عفناتاما اژیمنیز تغذیه خوب همچنین در ترویج‌های مفید روده‌های مختلف، مهم است که از سیستم ایمنی منای خود استفاده کنید.

باید توجه به بیماری های غیر واگیر (NCD) حدود ۷۰ درصد از کل مرگ و میرها را در سراسر جهان تشکیل می دهند. بحرانهای مقابله با بیماری‌های غیرواگیر به دلیل جلوگیری از اختلالاتی که در خدامارات گذهداری می‌کنند.

باید توجه کرد که تغذیه سالم به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند و برعکس، فقدان یک رژیم غذایی سالم می تواند تضمین کننده تضعیف ایمنی و اکتسابی باشد و فرد را مستعد کند به آسیب ها می رسد. با این حال، می‌توان با اصلاح الگوی غذایی سیستم ایمنی را تقویت کرد. راهنمای الزامات سلامت مرتبط با سیستم ایمنی، ویتامین ها و عناصر کمیاب مانند روی آهن، سلنیوم و مس را برای نقش در عملکرد سیستم ایمنی شناسایی کرده است.

بررسی ریزمغذی‌ها و تأثیر آن‌ها بر سیستم ایمنی، نقش ویتامین‌های C و D و روی را در حمایت از ایمانی قن‌من مایت ایمعنی قمامن نکامنکا. بنابراین، مصرف یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی برای حمایت از سیستم ایمنی و مقابله با بیماران مبتلا به بیماری موان با عوامل موان م

تغذیه نامناسب، به اندازه کافی از مواد مغذی مورد نیاز سیستم ایمنی را برای عملکرد خوب فراهم می کند و این امر را به افزایش نمی دهد و نمی تواند در مبارزه با ویروس ها و باکتری ها به بدن وارد شود. در این رابطه نقش مغذی‌ها در حمایت از سیستم ایمنی به دلیل بررسی مورد مطالعه قرار گرفته است. مطالعات بسیار ثابت کرده اند ریز مغذی‌های متعدد نقش حیاتی در حمایت از پاسخ ایمنی دارند.

نقش‌های مختلف مانند A, C و D و مواد معدنی مانند روی، مس و آهن به خوبی بررسی شده و نشان می‌دهد که می‌تواند تاثیرگذار باشد از این ریزه‌ها بسیار از جنبه‌های ایمنی ذاتی و اکتسا را ​​مختل می‌کند و می‌افزاید که آسیب‌ها را افزایش می‌دهد. می دهد.

به عنوان مثال نتایج مطالعه نشان داده است که پایین بودن سطح ویتامین D خطر ابتلا به SARS-CoV-2 و افزایش خطر ابتلا به بیماری در بیمارستان با COVID-19 و حتی مرگ را افزایش می دهد. در خصوص نقش این عامل از فعالیت‌های بسیاری از سلول‌های سیستم ایمنی حمایت می‌کند، به کنترل آسیب‌های ویروسی کمک می‌کند و دارای اثرات ضد ویروسی است. از منابع مهم روی می‌توان به انواع گوشت، حبوبات و مغز دانه اشاره کرد.

بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، باید به وضعیت وزنی فرد نیز در خطر تسروا توجه شود. افرادی که چاقی دارند نسبت به بزرگان با وزن سالم بیشتر مستعد به COVID-19 شدید و مرز نو م ر و مرز نو م ر

به عنوان مثال، یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز اخیرا منتشر شده از 22 مطالعه از هفت کشور در آمریکای شمالی، اروپا و آسیا گزارش داد که چاقی با افزایش شانس 3 برابری احتمال بروز علائم شدید COVID-19 مرتبط است. همچنین نیاز به بستری شدن در افراد چاق 1.6 برابر، بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه 1.3 برابر، تحت تهویه مکانیکی تهاجمی 1.7 برابر و برابر با سندرم دیسترس تنفسی حاد 2.8 برابر در مقایسه با افراد با وزن طبیعی است.

[ad_2]

Cornelius Mcgrath

درونگرا. قهوه خور. کاوشگر. متخصص تلویزیون بشارت بیکن لاعلاج. طرفدار فرهنگ پاپ

خرید عمده تیشرت مردانه: یک نگاه جامع به خرید لباس مردانه با قیمت عمده
Recenzja iOS 15 i iPadOS 15 – Zomit Recenzja iOS 15 i iPadOS 15 – Zomit
معرفی وزن ورق 3 میلیمتر چقدر است
اکانت اسپاتیفای: برترین خدمت موسیقی آنلاین برای شنوندگان علاقه‌مند
بازی کازینو آنلاین شرط بندی انفجار: راهی برای پیاده کردن رویاهای شما!
کرش رویال: بهترین سایت شرط بندی برای تجربه هیجان انگیز
تماس با ما