زعفران را برای اولین بار چه کسی کاشتند؟

[ad_1]

فرارو- از یونان تا ایران، از نقاشی و رنگ گرفته تا ادویه و عطر، طعم و رنگ زرد درخشان زعفران رارخشان زعفران – گران‌تین جتاراد. اما به راستی این گیاه ارزشمند را برای اولین بار چه گیاهی اهلی کرده و به عنوان پُرکار کاشت رکمند؟ هنرهای باستانی و ژنتیک اخیراً را برای ردیابی منشأ تکاملی زعفران مطالعه را صورت دارن هرنیج

ارش فرارو، زعفران از گلهایی به همین نام که گونه های از گیاهان گلدار از جنس Crocus و از خانواده زنبق Iridaceae است، کشف می شود. از ۱۵۰۰۰ تا ۱۶۰۰۰ گل که جمع آوری آن به ۳۷۰ تا ۴۷۰ نفر ساعت کار نیاز دارد، به طور متوسط ​​یک کیلو زعفران متوسط ​​یک کیلو زعفران متوسط ​​یک کیلو زعفران متوسط ​​یک کیلو زعفران متوسط ​​یک کیلو زعفران متوسط ​​یک کیلو زعفران متوسط ​​ب کیلو زعفران متوسط ​​یک کیلو زعفران به نورزش باتنورزش باتنورزش با این همه، خاستگاه گیاهی به این ارزشمندی برای مدت‌ها مورد اختلاف پژوهشگران بوده است. آنچه که مسلم است، دریای مدیترانه به عنوان محل ظهور بسیاری از گونه‌های کوکوس درینر نظر گرفوان هورنان ترنانکنرن بنابراین بررسی متون و آثار هنری باستانی در این مناطق می‌توان به یافتن اطلاعات بیشتر در مورسی اهمورین اعالرین زعالرنن

اولین از کلمه زعفران استفاده از قرن دوازدهم و به اصطلاح فرانسوی قدیمی safran برمی گردد که به صورتمتوالی از واژه لاتین safranum، za’farān و فارسی عربی به معنای zarparan «رشته طلا» سرچشمه گرفته شده است. از آنجایی که استانداردهای عامیانه برای متمایز کردن گونه‌های گیاهی قبل از رسمی شدن «سیستم لینه» Linnaean system استفاده می‌شود، انواع مختلف کروکوسه‌های بنفش و گلدار پاییزی قبل از قرن هجدهم هرگز از همه متمایز نشدند. از این رو، در آن زمان، به عنوان اکثر کروکوس‌ها به یک گونه در نظر گرفته می‌شوند و ما نمی‌توانیم ومان ناتاو مامی‌توانیم ومان ناتاوب. با این وجود، دانشمندان معتقدند که Crocus carwrightianus، Crocus thomasii یا Crocus hadriaticus بیشترین گونه‌هایی هستند که توسط مارنسان توسط مارنسسان به توسط مارنسان بذکتنطند.

زعفران را برای اولین بار چه کسی کاشتند؟

در هنرهای باستانی، تصاویر را می توان به دو دسته تقسیم کرد. از یک سو آن‌هایی که با رنگدانه‌های رنگ‌آمیزی از کروکوس نقاشی می‌شوند و از آن‌هایی که گل‌های هنعرای هنعفاب هستند، می‌شوند. در شرایطی که از رنگدانه های محلی بر کروکوس استفاده می شود را می توان در حدود 50000 سال پیش در نقاشی های غارهای مقبل تاریخ در شمال غربی ایران (عراق امروزی) ردیابی کرد، نشانه های اولیه کشت و اهلی بسیار بعدتر، یعنی در حدود 1700 قبل از میلاد، در من اینجا هستم تا بمانم.

عواملی که ارزش دارویی و عواملی را که باعث افزایش آن در سراسر زعفران می شود، مشخص می شود، ارزش تجاری آن به عنوان ادویه در دوره های بعدی افزایش یافتن و افزایش آن به گسترش آن در سراسر مدیترانه تبدیل شد. دکتر لودویگ مان از دانشگاه درسدن، گفت: «هم آثار هنری باستانی و هم ژنتیک به یونان عصر برنز، 1700 تقریباً در سال قبل از میلاد یا کی قبل از آن، به عنوان منشأ اهلی سازی زعفران اشاره می کنند». دکتر سیده صنم کاظمی شاهندشتی دانشجوی مؤسسه علوم زیستی و زمین شناسی Forschungszentrum Jülich و نویسنده اصلی این مقاله نیز گفت: «پیدا کردن این که زعفران برای اولین بار در کجا و چه زمانی اهلی شد کار ساده ای نیست. بررسی ژنتیکی این گونه است، زیرا به جای دو کروموزوم کروموزوم معمولی، سه نسخه از هرموزوم دارد. از آنجایی که هیچ بقایایی کروک باستانی از دوران باستان حفظ نشده است، ما در اینجا دوباره آثار هنری باستانی را داریم که گیاهان زعفران را به تصویر می کشند، مرور می کنیم. ما انتظار داشتیم که این‌ها راهنمایی کنند که ما را به مناطق خاصی می‌رساند.»

پژوهشگران در این تحقیق خود می‌گویند: «آثار هنری تمدن می‌نوی احتمالاً قدیمی‌ترین آثاری هستند که زعفران مرنصص هستند. برای مثال، تکه‌های انبوه گل‌های کروکوس روی نقاشی دیواری «جمع‌آوران زعفران» از جزیره سنتوران »از جزیره سنتورینی ره سنتورینی. یکی دیگر از نقاشی‌های دیواری در همان جزیره، «آدورانت‌ها»، گل‌هایی را با کلا کلاله‌های بعند و قرمز تیهم‌نشانه‌انزا. گلهایی با این ویژگیها نیز بر روی سرامیکها و پارچههای یونان عصر برنز به تصویر کشیده شده و به صورت نمادین در ایدئوگرام زعفران با خط ب باستانی ارائه شدهاند.

زعفران را برای اولین بار چه کسی کاشتند؟

در مصر مقبره های قرن پانزدهم و چهاردهم قبل از میلاد نشان می دهد که چگونه سفرای کرت خراج خود (گونهای مالیات) را به شکل منسوجات رنگ شده با زعفران آورده اند. خاستگاه یونان عصر برنز زعفران با نتایج مطالعات ژنی در سال ۲۰۱۹ نیز موافق است. این تحقیق که نشان داده بود Crocus cartwrightianus، که فقط در سرزمین اصلی یونان و کرت وجود دارد، نزدیکترین خویشاونفران نزدیکترین خویشاونفران نزدیکترین خویشاونفران است. نویسندگان میگویند: «کروکوس زعفرانی امروزی با سه ژنوم آن به طور طبیعی از طبیعت، یا از کرکورهای مختلف از Crocus cartwrightianus یا از هیبریدهای بین Crocus cartwrightianus و گونه های دیگر کروکوس به وجود آمده است. کروکوس زعفران به دلیل ویژگی‌های برترش به عنوان ادویه، توسط یونانیان عصر برنز نگهداری می‌شد. »

دکتر تونی هیتکام، مدیر گروه ژنومیک گیاهی دانشگاه درسدن، گفت: «ما به ردیابی خواص زعفران ادهامه دوای. مسابقات در سراسر جهان، تمام کروکوس‌های زعفران شبیه‌سازی‌هایی هستند که قدمت آن به زمان ظهور زعفروان مان ظهور زعفروان مان ظهور زعفروان مان ظهور زعفروان مان ظهور زعفروان مام با این وجود، علیرغم اشتراک ژنوم یکسان، زعفران بسته به منطقه می‌تواند خواص متفاوتی داشته باشد. به همین دلیل ما شروع به بررسی علل مولکولی، به ویژه تفاوت‌های با اصطلاح «اپی ژنتیک» برای این طقتنوا منتیک

منبع: sci-news

ترجمه: مصطفی جرفی فرارو

[ad_2]

Reece Bryant

ایجاد کننده. شیطون عاشق تلویزیون حل کننده مشکلات مادام العمر نویسنده. تحلیلگر. نینجا فرهنگ پاپ. عاشق اینترنت معتبر. کاوشگر کل کارآفرین لاعلاج

معرفی شرط بندی انفجار در بازی های آنلاین
بازی انفجار: راهنمای کامل برای سایت شرط بندی
سایت dancebet: رقص کنید، پیش بیایید، برنده شوید!
بازی انفجار: یک جذابیت بی‌پایان
معرفی سیستم کنترل از راه دور چند کانال
تجربه جذاب بازی انفجار: آشنایی با پدیده‌ای پرطرفدار
تماس با ما