[ad_1]
فرارو-خطیبزاده وزارت امور خارجه میگوید «پیشنویس توافق به صورت مشترك آمادارك و بالای گتارصوی و بالای گتگارصد. در موضوعات خاص در دوزه رفع تحریمها، تضامین و برخی از ادعاهای سیاسی در حوزه فعرالیت هغار وزهفعرازی قهرارا. ما در وین نیستیم که یک توافق جدید انجام دهیم.
به گزارش، به گفته مقامات کشور فرارو، رفع تحریمها که از ششم دیماه آغاز شد به مرحلهای رسیده است که موفقیت یا شکست آن صرفاً به تصمیمات سیاسی طرفهای دیگر است. اگر تصمیمات غربیهای لازمی که به آن آگاه هستند، میتوانند چنرواد مهروان هروان هرن را درک کنند.
در همین رابطه علی باقری نماینده ارشد ایران در آخرین توئیت خود نوشته است: هر قدر هم که به خط خطایان نزدیک باشد، الزاما تضمینی برای عبور از آن وجود ندارد. این کار مستلزم هوشیاری، پایداری قویتر، خلاقیت بیشتر و ویژگیهای متوازن برای برداشتن گام پایانی اتس. وی افزود: برای تکمیل کار، تصمیمهای مشخص وجود دارد که طرفهای غربی باید بپذیرند.
اینگونه است اگنس واندر مول، بیانیه وزارت خارجه فرانسه در اظهاراتی مدعرنی شدرنرنی
این ضرب الاجل از سوی فرانسه در حالی مطرح می شود که سعید خطیبزاده، اظهار نظر وزارت خارجه کشورمان در مورد اظهارات متقاعد کننده فرانسوی در وین در ارتباط با دادگاه و همچنین ضرب الاجل تعیینی در این ارتباط گفت: اگر فرانسه سازندهتر از روز اول عمل کرده بود و بود. تلاش نمیکرد مذاکرات را مدام با سکته روبه رو کند و یا مسیری را که در مسیر اجرای برجام است به چیزهای غیر برجامی گره بزند ماهها در روی یک متن قرار داده شده است که میتوانم بر روی یک متن قبل از این قرار دهیم که میتوانم بر روی یک متن قبل از آن صحبت کنیم.
حشمتالله فلاحتپیشه کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با فرارو با اشاره به اینکه علی باقری با دستور کار شورای عالی امنیت ملی به وین بازگشته است، اظهار داشت: مسائل هستی و به صورت خاص برجام جزء مقولات کلان سیاست کشور می شود و مسئولیت این موضوع با شورای عالی امنیت ملی است، از سوی دیگر. جلسه روز شنبه نیز مواضع ایران تعیین شده و تصمیم گیرنده ارشد کشورمان برای بررسی به وین بازگشته اسات به وین بازگشت.
وی گفت: میز با توجه به حمله به روسیه به روسیه با تحولات زیادی روبرو می شود و در صحنه ای از بازی با تغییرات عمده همراه است، در این زمینه اولیانوف، به عنوان بازیگر نقش بازیگر در دوره های گذشته، با توجه به عملکردی که از خود نشان داده عملاً دیگر نباید در این صحنههای کند، بنابراین نباید دیگر واسطهگری روسها کشمرنر راریار کنند.
فلاحتپیشه با اشاره به اینکه تغییر جدی در میز را باید ارزیابی کرد، افزود: زیرا این موضوع باعث می شود که ایران و آمریکا به متن اصلی توافق و تصمیم مستقیم اقدام کنند، زیرا این متنی که اکنون نیز به نگارش درآمده و مدیریت می شود. غیر مستقیم بین دو کشور است، بنابراین ایران نباید از طریق واسطهای به نام مذاکره و اتگام مذاکرات و اتگام باشد.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: روسها می توانند برنامه ریزی کنند که احیای برجام تا زمان حمله به روسیه به این کشور عملی شود و به نوعی می گوید روسیه ایران را به نوعی بر سر موضوعات مختلف انجام داده است. را ادامه خواهد داد، این است که باید به صورت مستقیم با آمریکا به پرداخت، زیرا ایران و آمریکا دو طرف هستند، که بیشتر میل و رغبت را برای انجام توافق دارند.
وی گفت: به نوعی می توانم گفت، این واسطه گری روسها در روند مذاکرات فرسایشی بر گفتگوهای حاکمان کرد، از سویی خیلی فرصتی که از دست رفت، اما همچنان می توانم امیدوار به احیای برجام بود و به نوعی فضا را می کرد، بنابراین ایران و آمریکا باید مدیریت کند. بر سر یک متن مشترک به توافق برسند و هر گونه واسطه در این زمینه باید گذاشته شود.
فلاحتپیشه نظران کرد: از طرف دیگر با توجه به چالشی که روسیه برای غرب درست کرده است، به نظر می رسد آشتیاق طرف غربی برای احیای برجام بیشتر شده است، اما هر حال روسها برای تامین خود تا حد ممکن است که در مذاکرات خلل وارد شوند، براین. مقدمات هر چه زودتر مذاکرات را باید به سرانجام رساند، زیرا بعد از تعلیم در احیاری برجام میتوانم میتوانم کشتوامارن کنم.
[ad_2]