[ad_1]
فراروـبا نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی سابله یکی از شیرینیهای اصیل کشور فرانسه است که در مجالس رسمی و جشنها برای پذیرایی از آن اسفتفاد است. شکل اصلی این شیرینی به صورت گرد و دلبری است.
به گزارش فرارو این شیرینی معروف و بسیار خوشمزه علاوه بر ظاهر زیبا بافت بسیار زیبا دارد و از آنجایی که نرم افزار آن کوچک است، برای پذیرایی در ایام و در کنار شیرینی های ریز خانگی گزینه بسیار مناسبی است. اگر مایلید این شیرینی خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید، با ما همراه باشید. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی سابله به صورت مرحله به مرحله همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی سابله
آرد شیرینی: ۴۰۰ گرم
کره: ۲۲۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۴ عدد
پودر قند: 100 گرم
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
نمک: نوک چایخوری
نوتلا، مارمالاد و ژله بریلو برای داخل سابله: به اندازه دلخواه
پودر پسته یا پرک بادام برای تزیین: به میزان دلخواه
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به نشاسته ذرت
نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتان ببمالید، سندریایی ببمالید، صنروایی شبمارد، ندارز. استفاده ازنشسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل است. توجه داشته باشید که ناشاسته گندم با ناشتا ذرت تفاوت دارد و نمیتوانم این دو را جایگزین جایگزین کنم. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
نکات مربوط به آرد شیرینی
نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آردهای موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل میتوان آن را کمتر یا زیاد کرد که در دستور کار قرار گیرد. بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این موضوع توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است. ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است. یعنی آردی که اضافه کرده، کافی است و بقیه را اضافه کنند. اگر هم طبق دستور عمل کردید ولی حس کردید شما هنوز به آن چیزی که باید برسد، نرسیده است. یعنی باید کمی بیشتر اضافه کنید. بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.
نکات مربوط به پودر قند
پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد. یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب نمی شود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که داخل پودر قند بعد از مدتی که کیسه یا ظرفی باشد، ممکن است صاف شود. بنابراین از این که آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشتکوب بکوبید و سپس الک کنید.
طرز تهیه مرحله به مرحله شیرینی سابله
۱ ـ برای شروع کار کره را از خارج از خارج کنید تا زمانی که نزدیک شود.
۲ ـ سپس کره را داخل یک کاسه بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با دور ترند همزن حدود یک دخن همزن حدود یک دقیقنپه کهرن دود یک دقیقن هرن هدود دقیقن هرن هران.
3 در مرحله بعد زرده های تخم مرغ را یکی به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و هر کدام را به مدت سی ساعت هم بزنید. بعد از اینکه آخرین زرده را اضافه کرد، وانیل را هم اضافه کرد و بعد از سی همزمور کنن شان.
۴ ـ در مرحله بعد از آرد شیرینی،نشسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید و یک بار الک کنید. سپس مخلوط آرد را کمکم و طی سه مرحله به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر لطیفی شکل بگیرید که به دست نمیچسبد.
۵ ـ خمیر آماده را داخل کیسه فریزر بریزید و به مدت یک ساعت داخل یخچال تا اقامت کند.
۶ ـ بعد از اینکه خمیر اقامت کرد، آن را از یخچال خارج کنید و خمیر را به قطر سه متر میلیون باز تناوکک کنید. توجه داشته باشید که کاتر مورد نیاز شیرینی سافله بهتر است میان تهی باشد.
۷ ـ خمیرهای قالب زده را توی سینی فر بچینید و به مدت بیست دقیقه دوباره داخل یخچال تا استرن؛ک سپس سینی شیرینی را داخل فراز 10 درجه سانتیگراد قرار دهید که از قبل گرم کرده اید، به مدت 20 دقیقه قرار دهید که نیایش کنید.
8 بعد از اینکه داخل شیرینی های سابله کاملاً خنک شدند، حفره شیرینی را به دلخواه با مارمالاد یا نوتلا و یا ژله بریلو پر کنید و روی آن پودر پسته یا پرک بادام بریزید. بفرمایید.
نکته
بهتر است شیرینی سابله را مانند همه شیرینی های کره ای در ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.
[ad_2]