[ad_1]
پای کلاغی که برای برخی ترسناک و عجیب است، درمان نهایی زانو درد و افزایش تراکم استخوان است. پنجه کلاغی جدای از خواص درمانی ذکر شده دارای خواص زیبایی از جمله لیفتینگ، نرم کننده و رفع چین و چروک صورت و بدن نیز می باشد.
بعضی ها ران مرغ را مانند آبگوشت درست می کنند یا فقط می پزند و می خورند، فقط طعم آن را دوست دارند. این دستور غذا به کسانی منتقل می شود که طعم آن را دوست ندارند یا می خواهند اثر این داروی طبیعی موثرتر باشد.
مواد لازم برای عصاره پای مرغ
برای هر نفر 3 پای مرغ
نصف قاشق چایخوری نمک
یک لیوان با درب فلزی با اندازه مناسب (می توانید به جای آن از سس یا خمیر شیشه استفاده کنید)
دستور آشپزی
1. ران مرغ را بشویید و در لیوان بریزید. (به آن آب اضافه نکنید)
. نمک اضافه کنید و درب شیشه را ببندید و چند بار تکان دهید.
3. یک قابلمه متوسط بردارید و آن را تا نیمه بجوشانید، سپس یک لیوان در آن بریزید.
4. زیر آن را اضافه کنید تا بجوشد سپس روی متوسط بگذارید تا نجوشد.
5. 4 تا 5 ساعت بپزید و در صورت نیاز به آب از سماور یا آب جوش در کتری استفاده کنید.
6. لیوان را بردارید و هوای داخل لیوان را با چاقوی صاف کن متعادل کنید تا باز شود.
آبی که در ته ظرف جمع می شود (به مقدار کم) عصاره پای کلاغ است. صبح و یا اواخر شب از پنجه کلاغی و عصاره آن استفاده کنید تا به خوبی جذب بدن شود.
اگر باز هم این طعم را دوست نداشتیم، می توانیم عصاره آن را به آش و خورش اضافه کنیم. به دلیل داشتن ژلاتین بالا، عصاره پای مرغ پس از مدت کوتاهی حالت ژله ای به خود می گیرد و می توان آن را در فریزر نگهداری کرد.
چرا باید پای مرغ را در برنامه غذایی خود داشته باشیم؟
هزینه های گزافی که برای بوتاکس می پردازیم برای تزریق کلاژن به پوست مورد نیاز است. ران مرغ کلاژن، پروتئین و کلسیم مورد نیاز پوست جوان را تامین می کند.
از دیگر خواص این درمان طبیعی پوست می توان به رفع لک، آکنه و زخم های پوستی اشاره کرد. گرفتگی پا همچنین باعث استحکام و رشد سریع ناخن ها می شود.
سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری های باکتریایی و ویروسی جدید تقویت می کند. سطح کلسیم بدن با افزایش سن کاهش می یابد و بازسازی سلولی دشوارتر می شود.
مصرف منظم ران مرغ به دلیل وجود مواد معدنی فراوان مانند کلسیم، پروتئین، غضروف و کلاژن به تقویت مفاصل و جلوگیری از شکنندگی استخوان در دوران پیری کمک می کند.
[ad_2]