[ad_1]
پاستا یک غذای ایتالیایی و از آن دسته غذاهایی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد و با توجه به فرهنگ آشپزی مردم این منطقه در مکان های مختلف طبخ می شود.
این غذای خوشمزه و پرطرفدار در ایران به روش های مختلفی تهیه می شود و ادویه های استفاده شده در آن متفاوت است.
مواد لازم برای تهیه ادویه برای پاستا با گوشت و مرغ
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
فلفل: نصف قاشق غذاخوری
پودر سیر: نصف قاشق غذاخوری
آویشن پودر شده: نصف قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق غذاخوری
دارچین: نصف قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق غذاخوری
جوزندی: یک عدد
آیا sbz: عدد را بدوزید
گلپر: نصف قاشق غذاخوری
چاشنی کاری: نصف قاشق غذاخوری
زردچوبه: نصف قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: نصف قاشق غذاخوری
میخک: یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر علف لیمو: نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه چاشنی پاستا
همه مواد را آسیاب کرده و خوب مخلوط کنید. برای هر وعده پاستا می توانید از یک قاشق استفاده کنید.
این ادویه ها پاستا را خوشمزه و متفاوت می کنند
خواص ترکیبات ادویه
هر 100 گرم جوز هندی نیمی از نیاز روزانه شما به منیزیم را تامین می کند.
نعناع خشک به دلیل داشتن ویتامین C بالا برای تقویت لثه بسیار مناسب است.
استفاده از لیمو عمانی حدود 88 درصد از ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین می کند.
– فلفل سیاه هضم غذا را بهبود می بخشد و به همین دلیل یک عامل لاغری محسوب می شود.
گلپر آرامش بخش و حتی شادی بخش است.
کرفس سطح هورمون های استرس را در بدن کاهش می دهد.
– از دانه های گشنیز برای تصفیه خون بسیار استفاده می شود.
– فلفل سفید عملکرد کلی بدن را بهبود می بخشد و از برخی بیماری های دستگاه گوارش و سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند.
100 گرم دارچین تمام کلسیم مورد نیاز بدن را به شما می دهد.
ریحان خشک به دلیل داشتن منیزیم و کمبود چربی و کلسترول، جریان خون را در بدن تسهیل می کند.
آویشن برای کاهش چربی خون و فشار خون عالی است.
آهن و فیبر موجود در پودر سیر برای عملکرد روده ها و رفع یبوست مهم هستند.
زنجبیل یک ماده طبیعی قوی است که از گرسنگی و اشتهای زیاد جلوگیری می کند.
زیره رطوبت را از بین می برد و معده و کبد را تقویت می کند.
– 100 گرم پودر زردچوبه برای دو روز نیاز بدن را تامین می کند.
فلفل قرمز یک آنتی اکسیدان قوی است و رادیکال های آزاد را از بین می برد و به پیشگیری از سرطان، بیماری های قلبی عروقی و مشکلات کبدی کمک می کند.
پیاز سرشار از ترکیبات گوگرد قوی است که سلامتی را ارتقا می دهد.
منبع: عصر ایران
[ad_2]