[ad_1]
وقتی صحبت برنج میشود، احتمالاً قهوهای که برنج قهوهای بهترین انتخاب است و بیشتر مصرف این ماده غذایی نیست، باید حتماً از این لزوما همیشه درست باشد، زیرا استفاده از برنج سفید در رژیم غذایی سالم نیز بهتر است. در این مطالعه مواردی که هنگام فرآوری برنج اتفاق میافتد به همراه موارد مغذی موجود در موارد مغذی موجود در موارد مغذی موجود در نورار نسع نع.
به گزارش ایسنا، غلات کامل از سه قسمت جوانه، سبوس و آندوسپرم یا دروندانه تشکیل شده است و زمانی که همه این موارد دست نخورده باقی بماند، غلات کامل خواهد بود. به همین دلیل، برنج قهوهای یک دانه کامل است، زیرا هر سه قسمت آن دست نخورده باقی میماند.
شایانذکر است که فیبر در سبوس پیدا میشود و رنگ قهوهای برنج را نیز میکند.
در مقابل، زمانی که برنج به برنج سفید تبدیل میشود، بیشتر سبوس و جوانه آن حذف میشود و فقط آندوسپرم باقی میماند و باعث میشود که دانهها به رنگ سفید تبدیل شوند. از مواد مغذی زیادی که در برنج سفید با حذف سبوس و جوانه از بین میرود وجود دارد، تولید مواد غذایی پس از آن مجددا برنج را با وجود ویتامین بی (ب) مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات و آهن غنی سازی می کنند تا وقتی. برنج سفید را انتخاب کنید، مواد مغذی را برای شما فراهم می کند.
برنج قهوهای، چون جوانه و سبوس آن دست نخورده باقی مانده است، تمام مواد مغذی در آن فیبر و شامل سایر مواد مغذی است که در جوانه و سبوس شامل ویتامین B آهن، فسفر، پتاسیم و روی است. برنج قهوهای نسبت به برنج سفید فیبر بیشتر و همچنین طعم بهتری دارد، آن را بیشتر میکند. در ذیل، مقایسه ارزش تغذیهای برنج قهوهای و سفید ارائه شده است.
یک فنجان برنج قهوهای دانه بلند پخته شده شامل 248 گرم، 1.96 گرم، 5.54 گرم، 51.7 گرم کربوهیدرات، 3.23 فیبر گرم و 0.48 قند گرم است، اما یک فنجان برنج سفید دانه پخته شده شامل 200 گرم، 0.4 گرم است. گرم، ۴.۲۵ گرم، ۴۴.۶ گرم کربوهیدرات، ۰.۶۳ گرم فیبر و ۰.قن گرم فیبر و ۰.قن گرم فیبر و ۰تن۷۹۷۹
غلات مهمی از یک برنامهغذایی سالم هستند، چرا که مواد مغذی را فراهم میکنند. غلات کامل و غلات غنی شده، بدن را تامین میکند و برای حمل در خون استفاده میشود. بسیاری از زنان و دختران نوجوان در سنین باروری به کم خونی فقر آهن هستند و به آنها توصیه می شود که غذاهای حاوی مانند برنج همراه با غذاهای غنی از سی مانند مرکبات و سیب زمینی مصرف کنند که می توانند به بهبود جذب کمک کنند.
تحقیقات نشان می دهد که غلات کامل فواید بیشتر می شود و می تواند به خطر برخی از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی کمک کند همچنین می تواند در مدیریت وزن باشد. علاوه بر این، مصرف غذاهای غلات کامل حاوی فیبر به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم به طور کلی میتوان من را حفظ کرد. برنج قهوهای و سفید هر دو فواید تغذیهای و سلامتی دارند و میتوانند از یک الگوی تغذیه سالم باشند.
[ad_2]