[ad_1]
بدن ما بهطور طبیعی با افزایش سن پیر میشود و این روند شامل کاهش تراکم استخوان، چین و چروک و تغییر اسر م. افزایش سن به طرق مختلف بر روی مغز ما تأثیر میگذارد، اما ممکن است ماده غذایی وجود داشته باشد که در این مانر که در این مانر که در آن منکر باشد.
به گزارش ایسنا، به نقل از هلث نیوز، به گفته موسسه ملی پیری آمریکا با افزایش سن، بخشهای خاص مماز یشو اینها مسئولهای شناختی پیچیده هستند.
افزایش سن باعث می شود که ارتباط بین سلول های عصبی در نواحی خاصی از مغز کمتر باشد و بر عملکرد ذهنی تأثیر بگذارد همچنین با کاهش جریان خون در مغز افزایش می یابد و ممکن است باعث شود که افراد مسنتر اســتفاده کنند و کلمات را آهسته تر به خاطر داشته باشند. انجام کارها با مشکل بیشتر انجام می شود و به آن ها سخت می شود.
در صورتی که ممکن است چنین اتفاقی برای افراد مسن رخ دهد، اما نتایج تحقیقات نشان می دهد که روند زوال شناختی می تواند زودتر از آنچه قبلاً انتظار می رود، یعنی در اوایل 30 سال شروع شود. با این حال، همانطور که رژیم غذایی را میتوان برای محافظت در برابر زوال شناختی کمک کند، مشخص کرد.
تحقیق انجام شده در سال ۲۰۱۷ که نتایج آن در نشریه Frontiers in Aging Neuroscience منتشر شد، سطح بالای لوتئین رارسرر عنرسکبیت عمرسکبیت منتشر شد. این مطالعه بر روی 60 بزرگسال بین سنین 25 تا 45 سال مورد بررسی قرار گرفت و متوجه شد که سطح لوتئین بالاتری در آن قرار دارد، پاسخهای عصبی مشابه افراد جوانتر هستند.
لوتین یک ماده مغذی است که در بافت مغز و چشم تجمع مییابد و میتوان آن را در غذاها و سبزیجات برگتور، تهیه کرد. بدن نمی
نتایج تحقیق دیگری که در همان سال در نشریه Nutrients منتشر شد نشان داد که دردن یک آووکادو در روز باعث افزایش سطح لوتئین در چشم می شود که نشانگرهای زیستی برای سطح مغز است. این افزایش با بهبود حافظه، توجه و حل موضوع مرتبط بود و تصور میشود که آووکادو به رژیم غذایی غذالماریا اضافه کند.
[ad_2]