[ad_1]
فراروـدسرهای پای ثابت مهمانها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند. زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند و یک عصرانه دلپذیر در کنار چای و قهوه محوسوب میشوند. دسر شیری دو رنگ یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پر طرفدار است که به دلیل داشتن شیر از کلسیم و مواد مغذی است و برای کودکان هم یک خوراکی و یا میان وعده مفید خواهد بود.
به گزارش فرارو، این دسر خوشمزه است که از ترکیب شیر با آرد سفید، کره، شکر و نشریه ذرت تهیه میشومرن توارنر یهوارنریی. در این مطلب طرز تهیه دسر شیری دو رنگ با روشی بسیار آسان در منزل مهم با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه لایه سفید دسر
ره: 125 گرم
ر: 4 پیمانه
آرد سفید: 1 پیمانه
شکر: اوه
وانیل: نصف چایخوری
مواد لازم برای تهیه لایه شکلاتی دسر
شیر: 2 پیمانه
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری سرخالی
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
شکلات تختههای: 50 گرم
شکر: یک چهارم پیمان
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به نشاسته ذرت
نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتان ببمالید، سندریایی ببمالید، صنروایی شبمارد، ندارز. استفاده ازنشسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل است. توجه داشته باشید که ناشاسته گندم با ناشتا ذرت تفاوت دارد و نمیتوانم این دو را جایگزین جایگزین کنم. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
نکات مربوط به شکلات
برای تهیه این دسر میتوان به دلخواه از شکلات شیرین یا شکلات تلخ استفاده کرد و از این موضوع کامارئقبش استفاده کرد.
طرز تهیه دسر شیری دو رنگ
1ـ ابتدا برای تهیه لایه سفید کره را که به خوبی محیط رسیده است، داخل یک برنامه مناسب بریزید و روی اجواق مناسب بریزید و روی ازوگذ. سپس آرد را اضافه کنید و فوراً هم بزنید تا گلوله نشود و حدود 2 دقیقه را مدام هم بزنید تا داخلفف.
2ـ در این مرحله شیر را همراه با شکر به مواد بالا اضافه کنید و مدام هم بزنید ترا غلیظ شود و به قوام برس. سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. حالا اجاق را خاموش کنید و دسر را در داخل لیوانهای مخصوص یا ظرف شیشههای بریزید، به اندازههایی که ینخردا ندازههای آن نیاردا را داخل آن قرار دهید.
3ـ لایه سفید را کنار تا خنک شود و در این فاصله ایجاد لایه شکلاتی دسر شوید. برای این کار آرد سفید + پودر کاکائو + شکر + نشاسته ذرت را داخل یک قابلمه بریزید و با قاشق یا همزن و با ناشق یا همزن و نموم شاشق یا همزن و نموا عشقق. سپس شیر را کم کم به این مواد اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا یکدست شود.
4ـ قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط شود. بعد از اینکه مایه غلیظ شد و چند جوش ریز زد، اجاق گاز را خاموش کنید و تکه های شکلات را داخل قابلمه بیندازید و آنقدر هم بزنید تا شکلات را به صورت یکدست در مایه حل کنید. بعد از اینکه لایه شکلاتی شما کمی از حرارت افتاد، آن را روی لایه سفید داخل لیوان یا ظرف دورر ا رف دوریر وان یک ظرف دوریر و آن ظرف دورسر بگذارید. سپس ظرف دسر را به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال تا دسر خودش را بگیرد. قبل از سرو روی دسر را با پودر کاکائو تزیین کنید. بفرمایید
[ad_2]