طرز تهیه دونات خانگی; یه سورپرایز خوشمزه


فرقی نمی کند اهل کجا باشید، دوستداران دونات در سراسر دنیا برای خوردن این نان شیرین خوشمزه سر و دست می شکنند.

نوشته مرتبط: ماجرای جیران و ناصرالدین شاه قاجار

دونات ها در بسیاری از کشورها طرفداران دو شیوع دارند و همین محبوبیت منجر به تهیه آن ها در اشکال و طعم های مختلف شده است. اگر شما هم از دوستداران دونات هستید با این دستور می توانید به راحتی برای خود و خانواده دونات های خوشمزه تهیه کنید.

عناصر:

آرد: پنج پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

شکر: نصف پیمانه

کره: 80 گرم

شیر: نصف فنجان

وانیل: نصف قاشق چایخوری

نمک: کمی

طرز تهیه و دستور تهیه:

1. ابتدا برای تهیه مایه مایه 2 قاشق غذاخوری مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر داخل کاسه بریزید و در آن را ببندید و 15 دقیقه صبر کنید تا سفت شود.

. آرد را 3 بار الک کنید و نمک اضافه کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا رنگ کره روشن شود. حالا تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. خمیر مایه آماده شده را با شیر ولرم به توده اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا حدود 4 پیمانه آرد را کم کم اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر یک دستی شود.

3. بقیه آرد را روی تخته بپاشید، خمیر را روی تخته بگذارید و ورز دهید تا به دست بچسبد. خمیر را باید حدود 80 تا 100 بار روی تخته بزنید. هر چه خمیر بیشتر روی تخته فشرده شود، نرم تر می شود.

4. خمیر را داخل کاسه چرب شده بریزید و با چاقو به شکل علامت + بتراشید. داخل سلفون بپیچید و با پارچه یا حوله بپوشانید تا ظرف گرم بماند. خمیر را حدود 40 دقیقه استراحت دهید.

5. خمیر را بردارید و دوباره ورز دهید تا خمیر پف کند. این کار از ترک خوردن خمیر در هنگام سرخ کردن جلوگیری می کند. دوباره روی تخته را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه به قطر یک سانتی متر پهن کنید. از کاتر دونات برای شکل دادن به خمیر استفاده کنید و آنها را جداگانه روی سینی فر قرار دهید. کیک های فرم گرفته را دوباره با همان پارچه بپوشانید. (دومین استراحت)

6. برای سرخ کردن دونات ها، روغن را در ظرفی بریزید و بگذارید با حرارت ملایم گرم شود. با استفاده از کاغذ پخت، دونات ها را داخل روغن بریزید. دونات ها باید در روغن شناور شوند. دونات ها را با قاشق روغن بزنید تا یک دست سرخ شوند. حتما دونات ها را روی حرارت ملایم کاملا بپزید. دونات های سرخ شده را روی توری یا دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

7. می توانید دونات های خود را با یک تکه شکلات حل شده یا پودر قند تزئین کنید.

منبع: ایرنا

آرمین مصباحی
جالب و خواندنی، منتظر مطالب بعدی هستیم.
ادمین todayad.ir
مرسی آرمین مصباحی، حتما مطالب جدید در راهه!
مهرو خالدی
عالی بود، خیلی اطلاعات مفیدی داشت!
ادمین todayad.ir
ممنون از نظرت todayad.ir! خوشحال می‌شیم بازم ببینیمت.
نرمین صادقی
عاشق این پست شدم، عالی بود!
ادمین todayad.ir
چه انرژی خوبی نرمین صادقی! بازم بهمون سر بزن todayad.ir.
ترانه کاشانی
خیلی خوب بود، لطفا ادامه بدید.
ادمین todayad.ir
خوشحالیم که خوشت اومده طرز تهیه دونات خانگی; یه سورپرایز خوشمزه، ادامه می‌دیم!
رؤیا نعمتی
مطلب کاربردی بود، تشکر از شما.
ادمین todayad.ir
ممنون از حمایتت ادمین todayad.ir، نظرت برامون ارزشمنده!

Kellen Odom

مدافع رسانه های اجتماعی گیک غذا. کاوشگر. علاقه مندان به تلویزیون پیشگام بیکن افراطی. کل نینجا اینترنت. تنظیم کننده.

اخبار جورجینا همسر رونالدو: دنیای جذاب و جالب
چگونه استیکر در دیسکورد بسازیم: راهنمای جامع برای کاربران فارسی‌زبان
Discovering the HappyTrend Fashion Brand: What Makes It Stand Out?
The Complete Manual for Promoting a Wellness Center in Orange County
کتاب های تیزهوشان و پاسخ برگ: کلید موفقیت در یادگیری
The Definitive Resource for Finding Reputable Newport Beach Chinese
تماس با ما