طرز تهیه مربای کیوی

[ad_1]

امربا یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است و از قدیم الایام روش خوبی برای نگهداری میوه بوده است. مربا در میز صبحانه که معمولا با کره یا خامه سرو می شود، جایگاه ویژه ای دارد. مرباها انواع مختلفی دارند که از ترکیب شکر با میوه های مختلف تهیه می شوند.

نوشته مرتبط: زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی مشخص شد

به گزارش فرارو، مربای کیوی یکی از انواع مرباهایی است که علاوه بر ظاهر زیبا، طعم بسیار مطبوعی نیز دارد. از این مربا می توانید برای تزیین کیک میوه و تارت نیز استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای خانگی کیوی را به همراه نکات و ترفندهای مهم پخت مربا، کاربران عزیز می خوانیم.

مواد لازم مربای کیوی

کیوی: 500 گرم
شکر: 500 گرم
آب: 250 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آب لیمو: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای کیوی مرحله به مرحله

1- ابتدا کیوی را بشویید و پوست بگیرید. سپس کیوی را به قطعات دلخواه برش دهید. (می توانید کیوی را به صورت حلقه ای برش دهید یا ریز خرد کنید یا کیوی را رنده کنید.)

۲- آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بگذارید و صبر کنید تا بجوشد. وقتی آب و شکر شروع به جوشیدن کرد، حرارت روی اجاق را کم کنید تا مخلوط آب شکر غلیظ شود.

3- بعد از حدود 15 دقیقه جوشاندن آب شکر و سفت شدن، کیوی خرد شده را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و با کفگیر روی شیشه ها را بپوشانید. کیوی را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا شربت غلیظ شود.

۴- در مرحله آخر وانیل و آبلیمو را به مربا اضافه کنید و بعد از چند ثانیه اجاق گاز را خاموش کنید. قابلمه را از فر خارج کنید تا مربا خنک شود. سپس قابلمه مربا را در آشپزخانه بگذارید تا روز بعد؛ سپس مربا را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال بگذارید. نوش جان

نکات مهم برای تهیه مربای کیوی

مربای کیوی

1- برای تهیه مربای کیوی میوه کیوی را انتخاب کنید که به اندازه کافی رسیده باشد. کیوی مربا نباید خیلی سفت یا خیلی رسیده و له شده باشد.

۲- هنگام پخت مربا یادتان باشد که گل ختمی را روی قابلمه قرار دهید. زیرا این کف مربا را تیره می کند.

3- برای بررسی اینکه آیا مربا به غلظت کافی رسیده است یا خیر، مقداری شربت مربا را در نعلبکی یا فنجان بریزید و بگذارید کاملا خنک شود. بعد از سرد شدن شربت، نعلبکی را تکان دهید. اگر شربت سفت شد و به آرامی حرکت کرد. یعنی مربا به قوام لازم رسید و شربت شل شد و ریخت. یعنی مربا باید هنوز روی حرارت فر بماند تا قوام پیدا کند.

4- حتما در مرحله آخر پخت به مربا آبلیمو یا جوهر لیمو اضافه کنید و سعی کنید بعد از افزودن آبلیمو مربا را روی شعله اجاق گاز قرار ندهید.

5. شیشه هایی که برای مربا انتخاب می کنید باید خشک و با در فلزی تمیز باشند تا مربا به مرور کپک نزند.

6- برای اینکه مربا خشک نشود و کپک نزند، بهتر است آن مقدار آب را داخل ظرف مربا بریزید که سطح کیوی را کاملا بپوشاند.

[ad_2]

Gabriel Osborne

شیطان متعصب توییتر. حشره پرشور اینترنت. مبشر وب. ماون آبجو. پیشگام موسیقی.

No images found in the media library. مقدمه‌ای بر یوتیوب و سایت بت: دنیای سرگرمی و شرط‌بندی آنلاین
No images found in the media library. معرفی مجله نیازمندی آسمونی: دریچه‌ای به دنیای فرصت‌ها
No images found in the media library. Discovering Money Exchange Services in Vancouver: Your Guide to Seamless Currency Conversion
No images found in the media library. Welcome to Arzsina: Your Trusted Currency Exchange in Port Moody
No images found in the media library. Introduction to Currency Exchange Coquitlam: Your Guide to Smart Financial Transactions
No images found in the media library. Fast and Reliable Money Exchange in Burnaby: Your Guide to the Best Services

محتوای جدید به شما توصیه شده

تماس با ما