[ad_1]
یک متخصص پوست درباره مسائل مربوط به موضوع به شرح بر پهست و موی داد و گفت: پزشک بیمارس توضیحات دنوار د، کنوار د. باعث بروز ریزش موی مفیدی در فاصله یک الی 4 ماه بعد از بهبودی می شود که این ریزش مو پس از دورهای 6 تا 12 ماهه با بهبود وضعیت عمومی بیمار، کاهش استرس و تامین نیازهای تغذیه ای بهبود میابد.
دکتر همایون مژدهی آذر در گفتگو با ایسنا، گفت: دو سال است که با پاندمی کوید ۱۹ درگیر هستیم. هر چند که با گسترش و اکسیناسیون تاحدودی از مشکلات و عوارض مرتبط با بیماری کاستر شنه اماماری کاستناسیون تاحدودی از مشکلات و عوارض مرتبط با بیماری کاست شده اماماری کاستر شنه امامان در اوایل بیماری که با شدت آن مواجه است، عوارض پوستی از بیماری هم بیشتر بود. در ادامه نیز با افزایش آگاهی مردم در این زمینه این مشکلات کاهش یافته است که کاملاً نمی تواند.
وی افزود: چند دسته از مشکلات پوستی مرتبط با بیماری کوید ۱۹ وجود دارد. از شایع ترین این مشکلات پوستی می توان به بیماری های ناشی از تماس پوست با فرآورده های ضدعفونی کننده، مواد شوینده و صابونی مثل استحمام مکر، استفاده از ماسک، پوشیدن دستکش ها و … اشاره کرد.
او ادامه داد: همچنین استرس و خطر ناشی از درگیری با بیماری و انجام آن نیز ممکن است عواقب آن را داشته باشد. از جمله ریزش موی سکهای، تبخال، جوشهای غرور جوانی، بیماری زونا، انواع خاصی از می تواند با مشکلات عاطفی ناشی از بیماری ناراحتی داشته باشد; از این رو چه بهتر که به فکر مشکلات هیجانی و استرسی این دوران باشیم.
او با اشاره به احتمال بروز مشکلات پوستی ناشی از مصرف داروهایی که برای درمان کووید 19 استفاده می شود، اظهار کرد: تداخل اثر انواع ویتامین ها، داروها و حتی واکسن کووید 19 می تواند باعث عوارض پوستی شود. به عنوان مثال برخی از داروهای کهنده ایمنی بدن ممکن است زمینه را برای بروز آسیب های پوستی و اینراد فراهم کند. همچنین برخی از بیماریهای پوستی که از قبل در مورد مصرف داروهای مرتبط با ومنری موستی بتمورا وجود دارد.
بیماریهایی مانند پسوریازیس (بیماری صدف)، بیماریهای تاولی خود و بسیاری از بیماریهای پوستی دیگر در زمینه ارولا به شروع و یا تشدید میشوند; به این ترتیب که علائم و شکلهای بروز آنها تغییر میکند؛ البته در بیشتر موارد این تغییرات جای نگرانی ندارند و با مراجعه به متخصصان پوست، درمان و کنترل میشوند.
مژدهی آذر ادامه داد: برخی از عوارض پوستی نیز اختصاصا مربوط به خود بیماری کوید ۱۹ است و به شکل تغییر انومر فن همه چیز از مسائل و مشکلات پوستی را میتوان یافت که یکی از مهمترین آنها مصرف مواد شوینده برف مووارز هویند بههه باشد.
در این موارد عوارض ناشی از تماس مکر با مواد ضدعفونی کننده به صورت خارش، تواول، قرمزی ه ووارض هوواول، قرمزی ه ووارض البته تا حد لازم باید کار شستوشو و ضدعفونی را انجام داد. اما نباید این رفتار تبدیل به وسواس تکرار شود.
وی افزود: توصیه این است که برای شستوشوی دستها از صابونهای ملایم با PH متوسط تا کمی اسیدی استفاده شود و از شستوشو و حمامهای بیش از حد و بلندی با آب داغ پرهیز کنیم. برای کار با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی بهتر است دستکش مناسب به دست داشته باشید. مواد ضدعفونی کننده سطح با پایه کلر برای توصیه توصیه نمیشود و بهتر است مواد ضدعفونی شود.
اگر نوع ماسک را انتخاب کنید بهتر است برای کاهش مشکلات پوستی، مشخص کرد: بهتر است از ماسکی استفاده کنیم که الیاف مصنوعی کمتری داشته باشد یا اینکه ماسک اصلی از ماسک پارچه با الیاف طبیعی استفاده می شود که با پوست ماسک نیز تماس بگیریم. حداقل برسد. در برخی موارد حتی ممکن است افراد به کش یا فلزات بر روی قسمت بینی ماسک کار نشان دهند که در صورت گرفتن عوارض متخصص پوست ورود موارد و درمان شروع می شود.
این متخصص پوست با توصیه به استفاده از کرمهای مناسب، گفت: حتی بار یک پماسب، ت: حتی بار ماد سساین مارناناوابانیاوانا لازم است به ازای هربار شستوشو و استحمام، پوست خشک را چرب کنیم. تاکید میکنیم برای خشک کردن دست و مو از سشوآر و خشککردنهای برقی استفاده نکنیم چراکه معمولاً باعث میشود از معموروفن باعث بین ورسبپن شود. بهترین روش خشک کردن پوست با کمک حوله است. از سوی دیگر به کار بردن از دستکش حین انجام کارهای خانه نیز مهم است.
وی درباره ریزش مو بعد از اینکه به چه شرایطی میپردازد، ادامه داد: در شرایط استرسی نواحی از ما که سلولهایی با سرعتثیر بالا دارند مانند سلولهای ریشهای مو و ناخن به طور کامل تحت تأثیر قرار میگیرند و در دورهای حتی رشدشان میشوند. با عبور از شرایط بیماری، سیستم بدن و سلولها دوباره به حالت عادی باز میگردند.
این بیماری به دنبال بیماریهای تب زا مانند آنفلوآنزا، آبله مرغان و پس از شیمی درمانی، اعمال جنروحی، درمانی، اعمال گینروحی … به طوری که بیمار بعد از حدود 4 ماه گاهی به یک بیماری شدیدی دچار ریزش مو می شود. به شکلی که حتی تا 5 درصد از موها سر درگیر میشود و بعد از دورههای ۶ یا ۱۲ ماهه و با رفع مشکلات هیجانی، موهات جانبی،
وی افزود: درباره هم در برخی افراد چنین میشود و دچار بیماری در کنار داروها، کاهش وزن و سوءتغذیه، باعث بروز ریزش موی در فاصله یک چهار ماه بعد از بهبودی میشود. خوشبختی این ریزش مو پس از دورههای ۶ تا ۱۲ ماهه با بهبود وضعیت عمومی بیمار، کاهش و تامیه نیابها بنابراین جای نگرانی نیست.
[ad_2]