[ad_1]
چرب و سایر بیماریهای مزمن کبدی، از مهمترین گرفتاریهای امروز مردم جهان بهواسطه تغییر نتسان نهرسنن. ایرانیان کشورمان برای غلبه بر این مشکل، نوعی داروی گیاهی متشکل از عصاره هفت گیاه را توصیه کردهاند.
به گزارش ایسنا، یکی از بزرگترین و مهمترین غدد خطری بدن انسان است که بدون مشکل و درمان بیماری آن نیز عوارض ناخواسته ای را به همراه دارد و گاهی در طولانی مدت باعث سیروز و مرگ انسان می شود. بیماری چرب، وضعیتی است که در آن تجمع در حجم چربی مییابد. این بیماری بر اساس دلایل به وجود آمده است به دو نوع چربی الکلی و غیر الکلی تقسیم میشود. بیماری بیماری چربی غیر الکلی شایع ترین بیماری است که دارای ۳۰ تا ۴۰ درصد است.
آنگونه که متخصصان میگویند، افزایش تری گلیسیرید داخل سلولی در بدن، اولین برای بروز و پیشرفت این بیماری است که در صورت عدم کنترل آن درنهایت به مراحل پیشرفته مانند سیروز خوراکی و تخریب بافت چربی منتهی خواهد شد. بهعلاوه این بیماری، یک عامل خطر مستقل برای بیماریهایی مانند دو نوع بیماری و بیماریهای قلبی میآیرا. پیشرفت بیماری ممکن است از مراحل ابتدایی و بالا رفتن بدون استفاده از فعالیتهای آنزیم مصرفی و تا حد سختیهای مشابه سیروز مصرفی، نارسایی حاد مواد و سرطان سلولهای گیاهی ادامه پیدا کند. درمان برای این مشکل، از روشهای درمان استفاده از میشود، ولی درمانهای گیاهی در مرمانهای گیاهی در این خصوص به این ملزان خاص تجتجاداداد.
در همین زمینه، یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه لرستان و دانشگاه آمل اقدام به انجام پژوهشی کردند که در آن، به بررسی تأثیر یک داروی گیاهی از هفت گیاه مختلف موسوم به «پاپریکا» بر روی تغییرات آنزیمهای گوشتی و متابولیسمی در این گیاه پرداخت. شده است.
در این تحقیق که بر روی موشهای آزمایشگاهی بهعنوان جانوران مدل انجام شده است، پژوهشگران ابتدا حیوانات فوق را با استفاده از ماده اکسی تتراسایکلین اثر، وضعیتی مشابه چربی ایجاد کردند و سپس تأثیر عصاره ترکیبی هفت گیاه مختلف شامل خار مریم، گل قاصد، شاهتره، گل گاوزبان ایرانی، کاسنی، بنفشه و کنگرفرنگی را بر رفع مسمومیت کبردی در موشها کرسنی به دست میآورند.
نتایج این تحقیق جالب نشان میدهد که عصاره ترکیبی هفت گیاه فوقالعاده، دارای تأثیر مثبتی بر بروز از بروز مسمومیتهای گیاهی و تغییرات متابولیسم در بدن است که آثار و مواد غذایی را در برابر تغییرات آنزیمهای بدن دارد.
مسعود علیرضایی، محقق بخش بیوشیمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان و همکارانش در اینباره میگویند: “پیش درمانی با عصاره هفت گیاه با دوز 100 میلیگرم بر روی آب باعث کاهش معنیدار سطح آنزیمهای کبدی AST, ALT شد و”.
آنها میافزایند: «در مجموع به نظر میرسد داروی هفت گیاهی که با نام تجاری پاپریکا تولید می شود، قادر است تغییرات آنزیمی و متابولیسم لیپید را در روشهای پیش درمانی و در مدلهای حیوانی بهخوبی کنترل کند. بهتر است مطالعات بیشتر همراه با آنالیز فاکتورهای بیوشیمیایی متعدد در بافت بدن و خون انجام شود و انجام شود و خون شود و خون شود و انجام شود و خون شود. و هون انجام شبد
ترکیبات فنولی که معمولاً در گیاهان دارویی با خاصیت توجه قابل توجهی وجود دارند، دستههایی از ترکیبات شیمیایی گیاهی هستند که درمانی و حفاظتی بیشتر به آنها نسبت داده شده است و از جملات اکسیدانهای شناخته شده میشوند. این ترکیب برای درمان و محافظت از سلولهای سلولی در برابر آسیبهای ناشی از بیماریهای مورد توجه است.
[ad_2]