[ad_1]
فرارو- در یک پژوهش علمی جدید، علوم پزشکی موفق به شناسایی مولکولی شدند که موجوجردار میکروبی کوچک مورطبان میکروبی کوچک موروجندات میکروبی کوچک مورطبار یکهور شدند. این یافته معنایی دارد که این موجودات کوچک قادر هستند در این روند باعث افزایش سطح بدن و نان قیا شوند.
ارش فرارو، دین جونز، زیست شیمیدان دانشگاه اموری، در این خصوص توضیح می دهد: «ما الان یک مکانیسم مولکولی داریم که نقطه شروعی برای درمان میکروبیوم ما به عنوان پیوندی بین رژیم غذایی و فیزیک بدن ما می کند. شواهد مربوط به این پیوند مدتی است که در حال افزایش است، زیرا ما می دانیم که چقدر این میکروبهای درون بدن ما که شامل باکتریها، مخمرها، و سایر میکروبها و انگلهای آنها می شود، می تواند به شدت بر سلامت طول عمر و شکل دادن برسد. اوه، بیا
نکته جالب در این یافته جدید این است که دانشمندان میگویند که لاغری یا افزایش وزن یمروان برای افزایش وزن میتواند از ترمریزنرمرنبشنی فزسترده در میکروبیومهای روده ما هم میشود. اما چاقی با مشکلات سلامتی مرتبط با آن، یک وضعیت متفاوت است که شامل بین ژن ها، محیط، و رژیم غذایی و همچنین ترکیب میکروبیوم ما می شود. مطالعات نشان داده شده است که 10 درصد از مولکولهای متابولیک در گردش در موشها را میتوان با میکروبیوم آنها ردیابی کرد، بنابراین شناسایی مولکولها و همکارانش تصمیم گرفتند این مواد شیمیایی را دقیق بررسی کنند.
آنها مولکولی به نام «دلتاوالروبتایین»را در موشهایی که در معرض میکروبها قرار گرفتند، شناسایی شدند، اما در موشهای بدون میکروبیوم که بهعنوان گروه کنترل در شرایط بکر پرورش یافته و نگهداری میشدند، نه. با استفاده از کشت سلولی، این تیم نشان داد که سطح دلتاوالروبتایین «کارنیتین»اهش میدهد. یکی از نقشهای کارنیتین در بدن ما انتقال مولکولهای عبور به داخل میتوکندری – نیروگاه سلولهای ما – است که در آن تجزیه و تحلیل می شود تا به میزان انرژی مورد استفاده قرار گیرد; بنابراین وقتی که موشهای حاوی دلتاوالروبتایین با رژیمهای غذایی چربر تغذیه میشوند، نمیتوانند تهرورندنکنمیشوند. وزن موشها افزایش یافت و بیشتر در رژیم غذایی شان انباشته شد، اما موشهایی که رژیم غذایی عربی و کنترش دسهد میکنند.
محققین نمی توانند مستقیما این مکانیسم را در انسان نشان دهند، اما همبستگی بین سطح دلتاوالروبتایین، کارنیتین و سطح بدن، همگی با نتایج تحقیق مطابقت دارند. در 214، آنها دریافتند که انسان سطح خونی دلتاوالروبتایین در افراد بارن در افراد بار BMI یشبیشتر ز داری. اندرو نیش، پاتولوژیست دانشگاه اموری توضیح داد که برخی از انواع بیماریها احتمالراً دمنور نلتاوالروبتایین نمتوربن نمتاوالروبتایین. این امر توضیح می دهد که چگونه عواملی را برای ترکیب میکروبیوم ما انجام دهیم، از رژیم غذایی گرفته تا افرادی که با آنها زندگی می کنند و همچنین داروهایی که مصرف می کنند می توانند میکروبیوم را انجام دهند، وزن ما را تغییر دهند.
جین فرگوسن، متخصص تغذیه در دانشگاه وندربیلت و از اعضای این تیم تحقیق، اشاره میکند که دلتاوالروبتایین در غذاهای رایج از جمله گوشت و شیر نیز وجود دارد و مشخص میشود که در کاهش سلولهای سرطانی نقش دارد. او میگوید: «به همین دلیل، دلتاوالروبتاین ممکن است مثبت و منفی بر سلامتی داشته باشد». لیو این احتمال را مطرح کرده است که بدن پستانداران به دلتاوالروبتایین ممکن است به عنوان راهی برای ذخیره افزایش مصرف زمانی که غذای کمیاب، توسعه یافته باشد. وی میافزاید: «این نوع به طور بالقوه میتواند به کسی کمک کند تا یک استراتژی شخصی برای کاهش وزن داشته باشد. اما هنوز چیزهای زیادی وجود دارد که باید در میزان عملکرد دلتاوالروبتاین در بدن انسان درک کنیم. نتایج این تحقیق در نشریه معتبر متابولیسم طبیعت چاپ رسیده است.
منبع: sciencealert
ترجمه: مصطفی جرفی فرارو
[ad_2]