بنابراین می توان فلوکستین را به عنوان دارو به بیماران افسرده مبتلا به زخم معده تجویز نمود. همچنین استفاده همزمان کلردیازپوکساید و ماری جوانا در درازمدت، فرد می تواند حتی بیشتر افسرده شود. حتی در مورد داروی پیش پا افتاده و کم خطری مثل استامینوفن هم راش پوستی، مسمومیت کبدی یاعلائم دیگر به عنوان عوارض جانبی در نظر گرفته می شود. در مورد عوارضی که پیش از مصرف دوز دوم دارو در هر روز بروز میکند، راه حل بهتر استفاده از شکل طولانیاثر ریتالین است (که ممکن است در بازار دارویی ایران یافت نشود) و راه دیگر کم کردن فاصله مصرف دوزهای مختلف داروست؛ به عبارتی میتوان با تقسیم کردن دوز روزانه دارو در سه وعده (به شرطی که وعده سوم به شب نزدیک نباشد تا باعث بیخوابی نشود) عوارض بین وعدههای دارو را برطرف کرد. برای درمان اختلال دسفوریای پیش از قاعدگی پزشک معمولا مصرف روزانه این قرص در طول پریود یا 2 هفته قبل از شروع پریود تا اولین روز آن را تجویز می کند. همچنین شما می توانید با استفاده از مشاوره بدون تحمل عوارض دارو مشکل خود را حل کنید. پزشک شما با کاهش دوز مصرفی تان می تواند از عوارض جانبی این دارو جلوگیری کند.
عوارض فلوکستین در دراز مدت
اگر شما اختلال تیروئید، بیماری قلبی، بیماری عروقی، دیابت، آنمی (کمخونی)، مشکل غده هیپوفیز و یا آدرنال (غده فوق کلیوی)، سابقه لخته شدن خون، درد قفسه سینه، درد بازو یا شانه، تهوع و تعریق را دارید، قبل از مصرف لووتیروکسین به پزشک خود اطلاع دهید. هم دهان به دهان می چرخد و به همه گیر شدن این دارو دامن می زند. حداقل 6 هفته باید دارو را مصرف کنید. ممکن است ۴ هفته طول بکشد تا از اثر دارو ظاهر شود و به حداکثر برسد؛ ممکن است بخواهید در طی این مدت پزشکتان ار ملاقات کنید. ویلازودون مانند بسیاری دیگر از داروهای ضدافسردگی باعث افزایش وزن میشود. از هفته گذشته که قرصم تمام شد، اما دیگر پیدا نشد. 3- این دارو به دلیل حساسیت و امکان سوء استفاده، فقط از طریق نسخه پزشک قابل دریافت است. فلوکستین به درمان افسردگی در بسیاری از افراد کمک می کند و اثرات ناخواسته آن نسبت به داروهای ضد افسردگی قدیمی کمتر است. همچنین تصور میشود به احتمال قوی، داروی فلوکستین (با توجه به اثر افزایشی آن بر میزان کورتیکوسترون سرم نسبت به گروه بیمار در مطالعه حاضر) از طریق افزایش میزان کورتیکوسترون سبب مقاومت به انسولین و در نتیجه افزایش میزان گلوکز در مقایسه با گروه بیمار شده باشد.
کپسول فلوکستین ۲۰
خوب با توجه به موارد مصرف این دارو، باید گفت روش های غیر دارویی زیادی وجود داره که با استفاده از آن ها هم از عوارض دارو در امان خواهید بود و هم درمانی بلند مدت و بدون بازگشت نشانه های بیماری دریافت خواهید کرد. در صورت تجویز و مصرف دارو، آیا این داروها عوارض جانبی به همراه دارند؟ مکانیسم اثر این دارو، جلوگیری از جذب مجدد سروتونین و در نتیجه افزایش سطح این انتقالدهنده عصبی در مغز میشود. آیا شما از مکانها و موقعیتهایی که تحریککنندهی حمله هستند، دوری میکنید؟ برای برخی از افراد، اختلال هراس ممکن است شامل آگورافوبیا باشد – از مکان یا موقعیت هایی که باعث اضطراب شما می شود اجتناب کنید زیرا می ترسید در صورت حمله پانیک نتوانید فرار کنید یا کمک بگیرید. در صورت ایجاد یک بثور یا کندو، تورم صورت، چشم ها یا دهان، یا پس از مصرف این دارو دچار تنفس می شوید. • دارویی مصرف می کنید، اعم از داروهای با نسخه یا بینسخه، بخصوص آمفتامینها، داروهای ضداسید معده، عوامل ضدانعقاد مثل وارفارین، عوامل ضدافسردگی (مثل فلوکستین یا آمی ترپتیلین)، داروهای ضداضطراب، داروهای درمان سرطان، آسپرین، مسدود کنندههای بتا مثل آتنولول، متوپرولول و پروپرانولول؛ کلستیرامین، کلستیپول، دیگوکسین، انسولین و داروهای خوراکی درمان دیابت، استروژن، مکملهای آهن، متادون، ضدبارداریهای خوراکی، فنی توئین، سوکرالفات، استروئیدها همچون پردنیزولون و دگزامتازون، تئوفیلین و حتی ویتامینها.
پس از قطع درمان، به تدریج طی 4-6 ماه کاهش یابد تا بروز علائم ترک را به حداقل برساند و امکان تشخیص مجدد علائم را فراهم کند. مطالعات نشان داده اند مصرف این قرص در حدود 0.5٪ از بیماران باعث افزایش آنزیم کبدی می شود و این موضوع معمولا بدون علائم است. برای اطمینان بیشتر همیشه باید درمورد تداخل داروهای تجویزی با سایر داروها، ویتامینها، گیاهان دارویی، مکملها و داروهای غیرتجویزی از پزشک معالجتان مشورت بگیرید. اگر خودتان یا یکی از نزدیکانتان به خودکشی فکر میکنید باید سریعاً با پزشک یا اورژانس تماس بگیرید. این دارو با افزایش سروتونین، ممکن است باعث افزایش بیش از حد سروتونین خون شود و سندروم خطرناک مسمومیت سروتونین را ایجاد کند. اگر این دارو بیش از اندازه مصرف شود، خطر مسمومیت وجود دارد. می تواند باعث مسمومیت سروتونینی شود. شيردهی: اين دارو وارد شير مادر میشود و ممكن است باعث بروز عوارض ناخواسته مانند استفراغ، مدفوع آبكی، گريه و اختلالات خواب در كودک شيرخوار گردد، بنابراين مصرف دارو در دوران شيردهی توصیه نمیگردد. اینکه تجویز سرخودی این دارو بدون توصیه پزشک چه قدر می تواند زیان بخش باشد بحث حائز اهمیتی است. علائم: اینکه چه زمانی برای اولین بار آنها را تجربه کرده و اینکه چند وقت یکبار پدیدار میشوند.