[ad_1]
ارو-تا به امروز، تحقیقات زیادی در مورد رابطه بین رشد کودک و درآمد خانوار انجام شده است، اما اکنون، برای اولین بار، دانشمندان شواهد تجربی مستقیمی از چگونگی تغییر فقر در چنین تغییراتی یافته اند. یک کارآزمایی کامل و تصادفی در ایالات متحده نشان داد که قرار دادن پول بیشتر در دستان مادران می تواند به شکل گیری مغز فرزندانشان کمک کند.
به گزارش فرارو این یافته ها از یک مطالعه در حال انجام به نام “سال اول زندگی کودک” به دست آمده است که هدف آن ارزیابی این است که چگونه کاهش فقر می تواند بر رشد شناختی و عاطفی کودکان بسیار خردسال تأثیر بگذارد. کیمبرلی نوبل، عصبشناس دانشگاه کلمبیا توضیح میدهد: سالهاست که میدانیم بزرگ شدن در فقر، کودکان را در معرض عملکرد پایین مدرسه، کاهش درآمد و سلامت ضعیف قرار میدهد. با این حال، ما هنوز نتوانسته ایم بگوییم که آیا فقر خود به تفاوت در رشد کودک کمک می کند یا اینکه رشد در فقر صرفاً به عوامل دیگری مرتبط است که به این تفاوت ها کمک می کند.
در این مطالعه 1000 مادر کم درآمد در ایالات متحده انتخاب شدند که بلافاصله زایمان کردند. به مادران شهرهایی مانند نیویورک، نیواورلئان، اوماها یا مینیاپولیس / سنت. پل ها انتخاب شدند، مقادیر به صورت تصادفی داده شد. یک گروه 333 دلار در ماه برای یک سال و گروه دیگر 20 دلار در ماه برای چهار سال برای بزرگ کردن فرزندان خود دریافت کردند.
متأسفانه به دلیل شیوع این بیماری همهگیر، تنها 435 خانواده توانستند آزمایشهای حضوری انجام دهند تا دانشمندان بتوانند فعالیت الکتریکی مغز فرزندشان را اندازهگیری کنند. با این حال، با وجود حجم نمونه کوچک، داده ها نشان می دهد که حمایت مالی از مادران کم درآمد می تواند به طور مستقیم فعالیت مغز کودک را در سال اول زندگی تغییر دهد. به عنوان مثال، نوزادانی که مادرانشان پول نقد بیشتری دریافت کرده اند، نسبت به نوزادانی که مادرانشان پول کمتری دریافت کرده اند، فعالیت مغزی بیشتری دارند.
تحقیقات بیشتری لازم است تا ببینیم آیا این تغییرات در فعالیت مغز ادامه دارد یا رشد شناختی را بهبود می بخشد، اما دلیل خوبی برای شک وجود دارد. مطالعه اخیر دیگری نشان داد که فعالیت مغزی با فرکانس بالا در نوزادانی که در خانواده های با درآمد بالاتر متولد می شوند، شایع تر است. این نوع فعالیت همچنین با پیامدهای زبانی، شناختی و اجتماعی-عاطفی بالاتری همراه است، اگرچه این روابط همیشه سازگار نیستند.
نوبل میگوید: «هر مغز سالم بر اساس محیط و تجربه ساخته میشود، اما این بدان معنا نیست که این گروه دارای مغزهای «بهتر» هستند. اما به دلیل طراحی تصادفی، می دانیم که 333 دلار در ماه باید تجربیات یا محیط کودکان را تغییر دهد و مغز آنها را با شرایط متغیر تطبیق دهد. با توجه به ماهیت این مطالعه، نویسندگان هنوز نمی دانند چه عوامل محیطی ممکن است امواج مغزی با فرکانس بالاتر مشاهده شده در آزمایش را تحریک کند. آنها در حال حاضر در حال بررسی این موضوع هستند که آیا هزینه های خانواده، رفتار والدین، روابط خانوادگی یا استرس خانوادگی با نتایج مرتبط بوده است یا خیر. علت یا دلایل هر چه که باشد، به نظر می رسد تاثیر پول بر رشد عصبی کودک بسیار قوی است. گرگ دانکن، اقتصاددان در دانشگاه کالیفرنیا-ایروین، میگوید که تفاوتهای بین این دو گروه «از لحاظ بزرگی مشابه آنهایی بود که در مداخلات آموزشی در مقیاس بزرگ مشاهده شد».
نویسندگان این مطالعه امیدوارند که یافته های آنها روزی منعکس کننده سیاست های بهتر ضد فقر، به ویژه آزمون “سال اول زندگی” باشد که بر اهمیت قرار دادن نوزادان در مرکز این مداخلات تاکید دارد. نویسندگان می نویسند: «به طور سنتی، بحث در مورد سیاست های توزیع درآمد که خانواده های کم درآمد را در ایالات متحده هدف قرار می دهد، بر تامین نیروی کار مادر متمرکز بوده است، نه رفاه نوزاد. “در واقع، یافته های ما این سوال را برجسته می کند که آیا سیاست های توزیع درآمد به رشد نوزاد کمک می کند یا خیر.” این یافته نیاز به حمایت مالی از مادران کم درآمدی را که اخیراً زایمان کردهاند، نشان میدهد، زیرا به طور غیرمنتظرهای چنین حمایتی میتواند اثرات مخرب گستردهای بر جامعه داشته باشد. نتایج این مطالعه در یک مجله مهم PNAS آمریکا منتشر شده است.
منبع: Sciencealert
ترجمه: مصطفی جرفی فرارو
[ad_2]