[ad_1]
ارو- واکسن های تقویت کننده یا ترکیبی از واکسن ها علیه جهش یافته کروناویروس (امیکرون) مورد نیاز است.
به گزارش اکونومیست، تصور میشود اکثر افرادی که این دوره (معمولاً دو دوز واکسن کرونا) را گذراندهاند و از این بیماری مصون بودهاند، و همچنین افرادی که قبلاً به کرونا مبتلا شدهاند، مصونیت نسبی دارند. با این حال، ظهور گونه جدیدی به نام Amicron این محاسبات را تغییر داد و نشان دهنده ارزیابی مجدد آسیب پذیری کشورها است.
آمیکرون مجموعه ای از جهش ها دارد که نحوه انتشار و علائم آن را تغییر می دهد. شواهد اولیه نشان می دهد که عفونت با این سویه ممکن است علائم کمتری داشته باشد و ممکن است آنقدر شدید نباشد که نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشد، اما جهش هایی وجود دارد که منجر به انتقال شدیدتر می شود.
البته خبر خوب این است که داشتن یک شریان کرونر از قبل، خطر ابتلا به آمیکرون را تا حدود دو سوم کاهش می دهد. علاوه بر این، اثربخشی واکسن تقویت کننده 75 درصد ایمنی را ایجاد می کند. کشورهایی که احتمالاً بهترین محافظت را در برابر ایمیکرون دارند، کشورهایی هستند که دوزهای بالایی از دوزهای تقویت کننده را تزریق می کنند، یا اتباع کشورهایی که هر دو دوز واکسن را دریافت کرده اند و بیماری عروق کرونر قلب داشته اند.
در همین حال، کشورهای آمریکای لاتین که سطح بالایی از عفونت کروناویروس قبلی دارند و همچنین از نظر نرخ واکسیناسیون خوب به نظر می رسند، بهترین تجهیزات را برای مقابله با ایمیکرون دارند.
شیلی و اروگوئه یکی از پیشرفته ترین برنامه های تقویت کننده دوز را دارند و گزارش شده است که واکسن چینی Synovac روی بسیاری از شهروندان چینی ناکارآمد است. برنامه ایمن سازی تقویتی در این دو کشور زودتر و زودتر از بسیاری از کشورهای دیگر در سراسر جهان آغاز شد.
در بیشتر کشورها، کمتر از نیمی از جمعیت احتمالاً از محافظت کافی در برابر امیکرون برخوردار هستند. در بریتانیا و ایالات متحده تخمین زده می شود که تا پایان نوامبر، تقریباً 49٪ و 43٪ از شهروندان یک یا دو دوز تقویت کننده واکسن دریافت کرده و به کرونا مبتلا شده اند.
کشورهایی مانند استرالیا، چین، نیوزیلند و نروژ با برنامههای واکسیناسیون قوی، در معرض ابتلا به گونههای جدیدتر ویروس (امیکرون) هستند، اما سطوح پایینتری از عفونتهای قبلی شهروندان خود و گسترش آهسته دوزهای تقویتکننده را دارند.
[ad_2]