کدام بیماران نمی توانند قرص فایزر مصرف کنند؟

[ad_1]

تولید اولین قرص ضد ویروسی کووید 19 در تلاش برای گسترش سویه کروناویروس Omicron، نوید کاهش عفونت را در افراد در معرض خطر بالای بیماری شدید می دهد.

نوشته مرتبط: اسامی هم‌سگالان تحصیلی و بهترین مشاور کنکور رشت

به گزارش ایسنا، قرص‌های ضدویروس کرونا می‌توانند افراد را در برابر نوع شدید این بیماری محافظت کنند، اما بسیاری از افرادی که داروهای جدید فایزر یا مرک برایشان تجویز می‌شود، نیاز به نظارت دقیق پزشکان و داروسازان دارند تا به پزشکان و متخصصان هشدار دهند. که این داروهای ضد ویروسی ممکن است برای همه بی خطر نباشد.

سازمان غذا و دارو (FDA) داروی ضد کرونری فایزر، Paxloid را برای بیماری های خفیف تا متوسط ​​در بزرگسالان 12 ساله و بالاتر که یک بیماری زمینه ای دارند و در معرض خطر بستری شدن در بیمارستان و مرگ ناشی از ویروس کرونا هستند، تجویز می کند. با این حال، یکی از دو داروی موجود در کوکتل ضد ویروسی فایزر می‌تواند تداخلات جدی با داروهای رایج از جمله استاتین‌ها، رقیق‌کننده‌های خون و داروهای ضد افسردگی خاص ایجاد کند و به‌ویژه، FDA ممکن است آن را برای افراد تجویز کند. بیماری کلیوی یا کبدی

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) نیز به دلیل نگرانی کارشناسان در مورد عوارض جانبی احتمالی درمان مولنوپیراویر مرک، استفاده از آن را برای بزرگسالان و فقط به سایر درمان های تایید شده از جمله آنتی بادی های مونوکلونال غیرقابل دسترس محدود کرده است. .

کوکتل Paxlovid از دو قرص ضد ویروسی nirmatrelvir و یک قرص ریتوناویر تشکیل شده است و ریتوناویر دارویی است که از دیرباز به عنوان تقویت کننده در رژیم درمانی بیماران HIV استفاده می شود.

ریتوناویر یک آنزیم کلیدی کبدی به نام CYP 3A را مهار می کند که بسیاری از داروها از جمله nirmeaterloir را متابولیزه می کند. بنابراین، در درمان با Paxlovid، ریتوناویر موجود در آن در واقع روند تجزیه فعال ضد ویروسی را در بدن کند می کند و کمک می کند دارو برای مدت طولانی تری در سطح درمان در بدن باقی بماند.

بنابراین، هنگامی که Paxloid همزمان با داروهای دیگری که توسط آنزیم CYP 3A نیز متابولیزه می شوند مصرف می شود، این نگرانی وجود دارد که ریتوناویر موجود در آن ممکن است باعث ایجاد داروهای دیگری شود که به طور همزمان برای افزایش سمیت بدن استفاده شده اند.

این مشکل با این واقعیت تشدید می شود که داروهایی که می توانند با داروی عروق کرونر تداخل داشته باشند، اغلب توسط همان گروه هایی مصرف می شوند که به دلیل سایر بیماری ها و مشکلات زمینه ای مجبور به استفاده از آنها هستند.

داروهای رایجی که ممکن است با فایزر تداخل داشته باشند شامل داروهای ضد فشار خون، ضد تشنج، ضد فشار خون، داروهای ضد افسردگی، سرکوب کننده‌های ایمنی، استروئیدها (از جمله استنشاق‌ها) و Are هستند.

پیتر اندرسون، استاد فارماکولوژی در دانشگاه کلرادو، می گوید: «برخی از این فعل و انفعالات بالقوه جزئی بی اهمیت هستند و باید همزمان از آنها اجتناب کرد. برخی از این تعاملات قابل مدیریت هستند، اما برخی نیاز به مدیریت دارند.

سازمان غذا و دارو (FDA) فهرست مفصلی از داروهای Paxlovid که ممکن است با رتوناویر تداخل داشته باشند منتشر کرده است. با این حال، داروسازان تاکید می کنند که بسیاری از تداخلات دارویی قابل کنترل هستند و اکثر افرادی که Paxlovid مصرف می کنند نباید از آنها اجتناب کنند.

[ad_2]

Dale Mckee

سازمان دهنده Wannabe. معتاد اینترنت متعصب زامبی. علاقه مندان به شبکه های اجتماعی. دانش پژوه مواد غذایی

No images found in the media library. مقدمه‌ای بر یوتیوب و سایت بت: دنیای سرگرمی و شرط‌بندی آنلاین
No images found in the media library. معرفی مجله نیازمندی آسمونی: دریچه‌ای به دنیای فرصت‌ها
No images found in the media library. Discovering Money Exchange Services in Vancouver: Your Guide to Seamless Currency Conversion
No images found in the media library. Welcome to Arzsina: Your Trusted Currency Exchange in Port Moody
No images found in the media library. Introduction to Currency Exchange Coquitlam: Your Guide to Smart Financial Transactions
No images found in the media library. Fast and Reliable Money Exchange in Burnaby: Your Guide to the Best Services

آخرین پست ها را ببینید

تماس با ما