[ad_1]
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل از پروستات به عنوان شایعترین تومور خوش خیم در مردان یاد کرد و گفت: داشتن وزن مناسب، رژیم غذایی مناسب و تحرک بیشتر احتمال بروز این عارضه را کمتر می کند.
ارش ایسنا عمادالدین موعودی متخصص اورولوژی و فوق تخصص سرطان دستگاه عفونتی گفت: پروستات شایعترین تومور خوش خیم در مردان می باشد که در مردان بالای 40 تا 50 بیشتر دیده می شود و هر چه سن فرد افزایش می یابد احتمال اینکه به آن مبتلا شود، بیشتر است.
وی بیان کرد: در بیماری پروستات فرد بتدریج مبتلا به بیماری مانند باریک شدن عفونت، قطع و وصل شدن جریان خون، سوزش، وجود عفونت، عفونت، عفونت و تکرر می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: وضعیت بزرگی خوش خیم پروستات است که در آن غده پروستات بزرگ شده است اما این بزرگی پروستات در اثر سرطان پروستات نیست.
موعودی اظهار کرد: علت پیدایش این بیماری خاص نیست اما به عنوان یک پروسه پیری میشود که به طور کلی در بدن ارگانها، سلولها باعث مرگ میشوند و بجای آن سلولهای دیگر تکثیر میشوند و یک حالت تعادل بین. این دو وجود دارد اما در مورد بزرگی خوش خیم پهروستات تکثیر سلول ها نسبت به مرگ سلود درگ سلود ها افزایش پیدا می کند اهوار ماری.
فوق تخصص سرطان دستگاه گوارشی افزود: بزرگی خوش خیم پروستات مانند بدخیمی پروستات در جوامع غربی در مقایسه با کشورهای شرقی شایعتر است که به نظر می رسد به رژیم غذایی و سبک زندگی می رسد و در نتیجه کلی داشتن مناسب، رژیم غذایی سبزیجات و افزایش احتمال بیشتر است. بروز این عارضه را کمتر می کند.
وی گفت: تشخیص این بیماری بر اساس شرح حال و معاینه و در موارد استفاده از روش هاری آزمایشگاهی و تصویار مایشگاهی و تصوینی امرارننپذی.
عضو هیئت دانشگاه علمی علوم پزشکی بابل ادامه داد: درمان این بیماری در مواردی که علائم خفیف باشد درمان نیاز ندارد ولی در مواردی که علائم شدیدی از درمان استفاده می شود و زمانیکه درمان دارویی در این بیماری پاسخ ندهد یا عوارضی مانند نارسایی کلیه. عفونت های مکرر، عفونت خونی مکرر و بندآمدن مبتلا می شود، به ناچار باید جراحی شود.
عمادی کرد: جراحی بیماری پروستات با جراحی بدخیمی پروستات تفاوت دارد در جراحی خوش خیم پروستات فقط قسمت مرکزی پروستات بصورت عمل باز یا اندوسکوپیک برداشت می شود که مناسب ترین روش عمل اندوسکوپیک است.
[ad_2]